Anouk MUSTHAVE NIEUWE COLLECTIE

Musthave: Sushi it is!

3 februari 2017
NOESER

NOESER, BE NUTTY, BE NICE!

Als je mij ergens voor kunt wakker maken is het wel sushi! Ook mijn kids nemen mijn liefde voor deze Japanse delicatesse steeds meer over. Vooral de maki sake en maki maguro zijn favoriet bij mijn kinderen.
Het was dus ook niet zo gek dat deze jurk van nOeser hoog op mijn wishlist kwam. Heerlijk zomers wit in combinatie met een subtiele sushi print, alsof hij mijn naam schreeuwde! De girly knoopjes aan de voorkant, kleine opstaande mouwtjes en het uitlopende rokgedeelte maken van dit jurkje een echte musthave. De nieuwe collectie van nOeser is zojuist online gegaan, dus het wordt rennen naar de winkel (of een online shopje natuurlijk ;-)).

nOeser kennen jullie vast wel van hun babycollecties, maar wisten jullie dat dit gave merk tegenwoordig maar liefst t/m maat 110/116 gaat? Wat mij betreft helemaal top, want zo kan Norah er nog even van genieten. In nOeser prints zit altijd een knipoog of leuk detail. Hun motto is ‘be nutty, be nice’. Dit uit zich in gekke, grappige prints, mooie stoffen (biologisch katoen) en een verantwoorde manier van produceren. Herinneren jullie de blog over duurzame kinderkleding nog? nOeser past ook helemaal in dat plaatje. (lees hier de blog nog eens na)

Mijn jurkje is inmiddels onderweg en ligt hopelijk morgen op de mat. Zijn jullie net zo enthousiast als ik?

Facts:

  • Je shopt dit jurkje voor €39,95 (grotere maatjes zijn een paar euro duurder)
  • De knoopjes aan de voorkant geven de jurk een girly effect mee.
  • De allover sushi print is werkelijk geweldig!
  • Verkrijgbaar t/m maat 110/116.
  • Gemaakt van 100% biologisch katoen.

Fashionideetjes:

  • Dit op en top zomerjurkje staat heerlijk luchtig met een sandaaltje of slippertje.
  • Natuurlijk kun je er voor de frissere dagen een vestje op dragen. nOeser zelf heeft prachtige exemplaren.
  • Een sneaker geeft het jurkje een wat stoerdere look. Spijkerjasje erop en jouw meisje rockt het schoolplein!

Shoppen:
nOeser webshop

Kixx Online

Wil je meer blogs van Anouk lezen? Klik dan hier.

nOeser

nOeser


Facebook Comments


Anouk

Anouk

Lieve volgers, ik ben Anouk (36), woon in een prachtig stadje in het midden van het land samen met mijn man en onze kinderen Thije, Benthe en Norah. Ik ben gek op kindermode en fotografie en heb een veelzijdige smaak, van girly en stoer tot sportief en classy. Dit deel ik graag met de volgers van Shopaholiek.
Volg ons ook op Instagram via @anouk_klaassen
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply