Barbara REVIEWS

SNEAKPEEK: Brand for Girls winter 2017

20 augustus 2017
Brand for Girls winter 2017

YEAHHHH, dé sneakpeek van Brand for Girls winter 2017 is een feit. Hier kijken velen van ons naar uit! Zonne laat je in deze sneak een geweldig sporty setje zien met een hele verrassende twist en niet te missen haar back to school ZEBRA TRENDS rugzak.

Het totale plaatje is compleet. In ieder geval voor Zonne en mij. De sweater, de sporty broek in een vernieuwde snit en natuurlijk de rugtas met het vernieuwde design! Ik heb het idee dat je met deze hele styling een trendsetter maakt van je grote kleine meisje.

Allereerst natuurlijk de geweldige Brand for Girls outfit.

De sweater, lengte 41 cm. – breedte 33 cm., De sweater is zacht, heel zacht. Dit is echt heel opvallend aan deze heerlijke trui. Het dessin is ook onverwachts voor Brand begrippen? Ik heb deze prachtige print in ieder geval nog nooit eerder voorbij zien komen. En wat is het adembenemend mooi. De sweater is prachtig versierd met kolibries, vlinders en hele lieve lieveheersbeestjes en hé, ik zie nog meer insecten. Het is een kakofonie aan kleur en blijdschap. Zonne en ik waren gelijk verrukt met het zien en voelen van dit mooie exemplaar. Als detail zit er aan de rechterkant een mooie rood witte bies, zodat het er in een klap weer stoer uitziet.

De broek, lengte 70 cm. – breedte 26 cm., De donkerblauwe broek, met twee biezen aan de linkerbroekspijp en het leuke pastelzakje aan de voorkant, heeft een opvallende snit. We kennen natuurlijk de sporty broekjes, strak en skinny! Dit is geheel anders. Het heeft een rechte pijp. De stof is wel zoals we kennen van Brand en het dikke veterkoordje in de tailleband is een leuk detail en natuurlijk geeft het gemak. Het zit Zonne als gegoten.

De Zebratrends rugzak, afmetingen 35 x 28 x 11, Deze grote rugzak heeft een vernieuwde look. De bovenkant is recht gesneden en niet rond, zoals we meestal zien. Ik vind hem op de één of andere manier wat Belgisch aandoen en dat is verfrissend. De ruimte is perfect. Aan de buitenkant zit een opbergvak en binnenin zitten twee drinkbekervakken. De handvatten kunnen met een bandje dicht gemaakt worden middels een drukkertje. Zonne doet op het moment niets liever;) Door de mooie kleur blauw springen de stijlvolle dots er helemaal uit! Zonne is maar een geluksvogel met deze complete look!

Ik ben zo benieuwd wat jullie van dit totale plaatje vinden? Is het geen stoere meid? Ik ben laaiend enthousiast als ik Zonne zo zie en ik verwacht niets anders bij jouw dochter.

Facts

Zonne is 122 cm. en draagt alles in maat 122/128.

Alvast een opvallend fashion nieuwtje!

In deze wintercollectie kun je jurkjes laten bedrukken met de leeftijd (het getal) van je dochter! Hoe cool is dat! Nooit meer de vraag, waarom het cijfer niet klopt!

Shoppen: vandaag rond de klok van 9.00 uur gaat Br@nd live!

Deze geweldige set en natuurlijk nog veel meer moois is te shoppen op de site van Brand for Girls. Natuurlijk kun je ook naar je favoriete stenen winkel gaan. Wanneer precies de collectie wordt gelanceerd laten wij jullie uiteraard zo snel mogelijk weten!

Zebra Trends rugzak

Barbara

Wil je Zonne en haar zusjes volgen? Kom dan eens een kijkje nemen op mijn Instagram barbara.vanschaik. Daar post ik vaak kiekjes van de meiden en natuurlijk heel veel outfitfoto’s.

Mijn Shopaholiekblogs teruglezen dat kan hier.

Alvast heel veel shopplezier!

X

 

Brand for Girls winter 2017

 

Brand for Girls winter 2017

 

 

Brand for Girls winter 2017Brand for Girls winter 2017

Brand for Girls winter 2017

Brand for Girls winter 2017

Brand for Girls winter 2017

Brand for Girls winter 2017

sponsored-post

 


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 10, 8 en 5 jaar. Ik ben gek op fotograferen en het vastleggen van de tofste kindermode! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply