BUDGET

BUDGET: ZE ZIJN ER WEER: HOLLEN NAAR DE HEMA

1 maart 2016

DE IDEALE JASJES VOOR HET TUSSENSEIZOEN

Ieder jaar heeft HEMA wel zo’n ideaal tussenjasje wat niets weegt. Vorig jaar had ik al een knalroze voor Eva, dit jaar twijfel ik tussen een donkerblauwe en een roze. Voor Kris neem ik natuurlijk sowieso de donkerblauwe. Ze zijn iets anders dan vorig jaar en hebben een iets meer bomber-achtige uitstraling. Zelf had ik deze overigens liever niet in standaard knalroze of donkerblauw gehad maar goed…. deze kleuren zijn natuurlijk wel altijd gewoon standaard goed en passen bijna bij alles.

Ik zeg: op een drafje naar de HEMA of online vanaf je bankje heel snel deze jassen scoren! Vorig jaar hebben wij er ontzettend veel plezier van gehad, en ik weet zeker dat we dat dit jaar ook weer zullen hebben. Heerlijke jasjes voor erbij!

Online shop je de jas hier. Weet je wat ook handig is trouwens: je kunt online de jas al bestellen en afhalen en betalen in de winkel. Dan kun je ter plekke zien of de jas naar je zin is en er eventueel alsnog van af zien. En iedereen heeft wel een HEMA in de buurt toch? Gemak dient de mens 🙂

Schermafdruk 2016-03-01 14.53.47 Schermafdruk 2016-03-01 14.54.20

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply