GIRL MUSTHAVE REVIEWS SPEELGOED

Linde de zeermeermin via Dutch Tails

4 juni 2016

EEN DROOM VOOR ELKE MEISJE

Ik ken de super leuke zeemeerminstaarten van Dutch Tails al een tijd, maar met een zoon met zwemdiploma’s en een dochter zonder, bleef het bij de gedachte; wat grappig zo’n staart. Inmiddels heeft Linde ook haar A, B en C en zag ze in het zwembad een meisje die heerlijk aan het zwemmen was als zeemeermin, dat wilde zij ook wel. Het leek haar leuk om er een blog over te maken, dat is voor haar inmiddels de normaalste zaak van de wereld. Dutch Tails is een Nederlandse producent van de zeemeerminstaarten en zij wilde Linde graag één van hun staarten uit laten testen.

Linde koos voor de groene staart met sparkels, ze is op het moment groot fan van de Disney film De Kleine Zeemeermin. De staarten zijn ook in andere kleuren verkrijgbaar. Linde heeft de sparkel set, dan heb je een staart, een monovin en bij het Ariel pak natuurlijk een paars topje. Je kunt deze set nog aanvullen met de Ariel pruik. Een monovin is een flipper die onderin de staart zit. Deze is geschikt voor schoenmaat 31 tot en met 39, met een klittenband riempje stel je de vin op de juiste maat. De staarten zijn van heel flexibel materiaal waardoor ze geschikt zijn voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Je kunt dus lang plezier hebben van de staart.

Je trekt de zeemeerminnenstaart heel makkelijk aan en uit, Linde laat dit in het filmpje zien. Ook in het water kun je de staart makkelijk uit krijgen. Linde trok veel bekijks in het zwembad, andere meisjes waren erg nieuwsgierig naar de staart en wilde hem graag proberen. Ouders informeerden bij mij waar je zoiets nu kunt kopen. In het filmpje laat Linde ook zien hoe je zwemt met de staart. Dit was de eerste keer dat ze er mee oefende en ze komt al leuk vooruit. Ze moet nog wel werken aan haar techniek, maar ze had er veel plezier in dus dat komt vast goed. In het diepe bleef ik nog bij haar in de buurt, het is toch nieuw voor haar en een andere zwemtechniek. Altijd goed om in de buurt van water voorzichtig te zijn. In het ondiepe kon ze er zelfstandig mee spelen.

Linde is een enorme waterrat en ik weet zeker dat ze nog ontzettend veel plezier gaat het hebben van haar zeemeerminnenstaart. Ze ziet er ook gewoon echt uit als een zeemeermin als ze hem aan heeft. Zo grappig en leuk. Af en toe tref ik nu een zeemeermin aan op de bank. En ik moet jullie zelfs bekennen dat het mij ook ontzettend leuk lijkt zo’n staart. Heerlijk door het water roetsjen, je kunt er namelijk ontzettend snel mee zwemmen.

Zit je dit te lezen en heb je geen dochter, maar een zoon, dan is de haaienvin misschien leuk voor hem en er bestaan ook zeemeermannen toch.

Meer informatie over de zeemeerminstaarten van Dutch Tails vind je op hun website en Facebookpagina:

          www.dutchtails.nl

          www.facebook.com/dutch.tails

Dutch Tails zeemeerminstaart Dutch Tails Zeemeerminstaart Dutch Tails Zeemeerminstaart Dutch Tails zeemeerminstaart

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply