GIRL NIEUWE COLLECTIE

Le Big tassencollectie

25 september 2017
Le Big tassencollectie

LINDE GAAT OP REIS EN ZE NEEMT MEE…

Haar Le Big schoudertas natuurlijk, deze heeft genoeg ruimte voor ons weekendje weg straks in de herfstvakantie. Wil jij wat meer mee nemen als je er op uit gaat, dan biedt de weekendtas nog meer ruimte. En deze kun je dan weer compleet maken met een beautycase en make-up tas. Of noem je dat bij kinderen een tandenborstel tas? (wink). Dit en nog veel meer zie je terug in de super uitgebreide Le Big tassencollectie die ze deze winter voor het eerst presenteren. Natuurlijk zijn er ook rugtassen voor naar school, portemonnees, luiertassen en zelfs een opvouwbare shopper. Ook de kleine dames moeten aan het milieu denken tijdens het winkelen natuurlijk. En ben jij nu een grote dame die gek is op kleur, dan is zo’n tas uit de Le Big tassencollectie ook heel erg leuk voor je zelf. Ik heb even geteld en er zijn wel 16 verschillende modellen en deze kun je verdelen in vier looks. Ik zet ze voor je op een rij:

  • Everglade: de everglade serie is blauw/groen van kleur en opgesierd met metallic sterren in zee- en grasgroen.
  • Sangria: Linde haar schoudertas komt uit de Sangria lijn. Deze tassen zijn fuchsia roze en bezaaid met kleine glimmende afbeeldingen van beautyproducten.
  • Glam: ook de vertrouwde Le Big tassencollectie blijft bestaan, ze hadden immers altijd al wat tassen in hun assortiment. Deze lijn is lekker glimmend en sparkly.
  • Blossom: de tassen die de naam blossom dragen zijn zachtroze met glitteraccenten en hebben ontzettend veel gekleurde sterretjes als print.

Ik ben heel benieuwd welke look jou het meest aanspreekt? In de header bij dit blog staan ze ook nog op een rij.

Aangezien wij de schoudertas in huis hebben, kunnen we deze extra goed beoordelen op zijn details. Aan de binnenzijde zit een extra vak met rits en twee open vakjes. Ook is de tas aan de binnenzijde voorzien van een flap waarmee je de inhoud beschermt tegen de rits. De tas is afgewerkt met roze metallic hengsels en biezen. En de schouderband is vrolijk gestreept en dit komt terug in het midden van de tas. Tot slot geeft het koperkleurige embleem en ritsen de tas, die ook heel stevig is, een luxe uitstraling.

Le Big tassencollectie shoppen

De volledige Le Big tassencollectie shop je hier.

Le Big tassencollectie Le Big tassencollectieLe Big tassencollectieLe Big tassencollectieLe Big tassencollectie

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply