MUSTHAVE TEENS

Musthave: The Little Black Dress

10 augustus 2016

Senna in haar LBD

Wat staat er bij de stylisten en designers vaak op nummer 1 op de lijstjes met modemusthaves? Of in de top 10 van basics voor je garderobe? The little black dress. Het is zelfs zo bekend dat het een eigen afkorting heeft, de LBD. Waarom is dit dan eigenlijk zo’n populair item? Het is een echte klassieker, net zoals witte blouse, de perfecte blauwe jeans en de trenchcoat. En wat voor ons dames geldt, geldt absoluut ook voor onze mini-me’s.

Senna mocht onlangs meedoen aan een fotoshoot. En daar werd ze onder andere gekleed in deze zwarte jurk van Tumble ’n Dry. Echt een gaaf jurkje is dit! De wat dikkere stof geeft het jurkje een luxe uitstraling en doordat er wat stretch in de stof zit is het toch heel draagbaar. Het jurkje sluit aan de achterkant met een rits en heeft een klokrok. De styliste combineerde deze jurk met een opvallende gouden glanzende legging van Name it. Dat gaf haar look iets feestelijks. Maar het matcht ook leuk met een stoere bikerboot en een kort jasje. Of met een dikke maillot en haar zwarte lakleren brogues. Eigenlijk kan je het eindeloos combineren. Dat is nou juist het leuke aan de Little Black Dress.

Informatie:

Senna is 1.48 m. en draagt de jurk in maat 134/140 en de legging in maat 140.

Jurk Tumble ’n Dry

Glanzende legging

De foto’s zijn gemaakt door en voor de website van Wildstore.

LBD Tumble 'n DryLBD Tumble 'n DryLBD Tumble 'n Dry

 

 

 

Facebook Comments
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply