GIRL MUSTHAVE

Musthave: fluffy jumper van LE BIG

23 september 2016

LEKKER KNALLEN IN LE BIG

LE BIG is echt een favo merkje van mij, maar ze hebben ook altijd wel items waarvan ik denk; pfff wat heftig. Dit gold ook voor deze harige trui, hij trok me aan en toch die twijfel. Totdat ik hem aan zag bij mooie Noey. Noey is de dochter van onze volger Jessica en zij hebben deze trui gepast en een foto gemaakt. Ik was op slag verliefd, wat is de pasvorm van de trui prachtig. En wat staat zo’n trui met aangesloten boord geweldig op de gave rokjes van LE BIG. Kortom, de trui schreeuwde opeens naar mij, musthave!!!

De gebreide harige trui is lekker zacht en verkrijgbaar in de kleuren roze en groen. En niet zo maar groen, maar pineapple green, wat klinkt dat leuk en winters hè? Het model met ronde hals heeft ribgebreide boorden die zijn afgewerkt met goud lurex. Het blokpatroon in contrasterende kleur geeft een extra speels effect aan de trui.

Ik ben wel heel benieuwd; vind jij deze trui ook zo gaaf en kies je dan voor roze of groen?

Maatvoering:

Noey is 138 centimeter en draagt de trui en het rokje in maat 122/128. Het blauwe topje met kraagje draagt zij in maat 134/140.

Verkoopinformatie:

Groene trui

Roze trui

Rokje

Top met kraagje

LE BIG

* sponsored post

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply