GIRL SPOTLIGHTSHOP

Linde in Soft Gallery by No Chaos and Co

7 november 2016

EEN STOERE URBAN LOOK

by

No Chaos & Co

Linde en ik zijn de laatste tijd helemaal into de urban merkjes. Deze merken komen vaak uit Scandinavië en ze zijn gemaakt van zachte stoffen. De modellen van de kleding zijn origineel en hebben de leukste printjes. Het is echt kinderkleding, maar met een rustige uitstraling. Tot slot zit het ook nog eens heel erg lekker.

Een tijdje terug vertelde ik jullie over de gave nieuwe shop No Chaos & Co die ik had ontdekt. Je leest dit blog hier na. Deze gave store die zich richt op wat oudere kinderen heeft een super cool assortiment. Voor Thijs kocht ik een sweater van Scotch Shrunk met patches en Linde en ik liepen tegen dit mooie jurkje van Soft Gallery aan. Het jurkje heeft een blauwe kleur die neigt naar petrol en is bezaaid met zwarte stipjes. Een elastiek in de taille zorgt voor een getailleerd effect. Linde vind de zakjes heerlijk om haar handen in de verstoppen. Onderaan loopt deze dress rond en aan de achterkant is hij iets langer dan aan de voorkant.

Om een eigen draai aan deze urban look te geven combineren wij het jurkje met een zwarte leerlook legging. Oooooh, wat staat dat heerlijk stoer. Lekkere eigenwijze panterprint schoentjes eronder en een knotje met een zwart leren strikje en Linde is good to go. Wil je het jurkje nog wat extra’s geven, dan kun je er wat pin broches opspelden. No Chaos & Co heeft een eigen lijn met accessoires, die je hier ziet.

Maatadvies:

Linde is 125 centimeter en draagt het jurkje in maat 8. Het jurkje is haar nog iets ruim, dus ze kan er zeker de winter mee doorkomen.

Shoppen:

Je shopt deze jurk bij No Chaos & Co. Als je zoekt bij meisjeskleding, Soft Gallery, vind je hem zo. Vergeet niet ook de rest van hun assortiment te bekijken. No Chaos & Co verkoopt naast kinder- en tienerkleding ook woonaccessoires en ze hebben in hun webshop een sale afdeling.

Op zoek naar meer inspiratie, lees ook?

Spotlightshop No Chaos & Co

Sale bij No Chaos & Co

Editors pick No Chaos & Co

No Chaos & Co No Chaos & Co No Chaos & Co No Chaos & CoNo Chaos & Co No Chaos & CoNo Chaos & Co

* sponsored post

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply