Annemarie BLOGGEN

Kidsfashion blogger gezocht voor Shopaholiek

3 mei 2017
kidsfashion blogger

ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU?

Nee, ik ga niet stoppen hoor!  Het is echt veel te leuk om te bloggen over kidsfashion voor Shopaholiek. Twee en een half jaar doe ik het inmiddels al weer. Van iemand die van niets wist over bloggen ben ik uitgegroeid tot iemand die is gevraagd om in het Engels een presentatie te geven voor een heel groot en bekend merk om te praten over wat wij nou allemaal precies doen en wat wij kunnen betekenen voor zowel merken als (web)shops.  Had ik eerst geen contacten in deze wereld, inmiddels is mijn netwerk enorm uitgebreid in de KidsFashion-wereld. Nadat Angelique een mooie basis had gelegd en het haar in korte tijd al boven haar hoofd groeide zijn Mariette en ik ingestapt.  Inmiddels hebben we een geweldig en gezellig team dat naast mij en Angelique bestaat uit: Anouk, Barbara, Denise, Hanneke, Jolanda en Mandy en hebben we met zijn alle de puntjes op de i gezet. Er staat nu een prachtig, groot en uniek blog waar je elke dag weer nieuwe content op kunt vinden en waarmee we duizenden vrouwen (en ook wat mannen) inspireren op het gebied van kinderkleding aangevuld met wat lifestyle en travel.

Schrijven kon ik altijd wel, maar hoe je dat op een manier doet zodat je blogs gevonden worden via Google en het een toegevoegde waarde heeft voor de merken en shops waar je voor schrijft? Dat heb ik geleerd. Het stylen van kleding kon ik al, maar hoe je dat op de foto zet op een manier die de kleding recht doet en ook nog leuk is voor de kinderen? Ook dat heb ik in die twee en een half jaar geleerd. Dit maakt wel dat het instapniveau voor onze nieuwe kidsfashion blogger een stuk hoger ligt dan toen ik begon. Ik had bijvoorbeeld nog nooit een collage gemaakt en ook daar ben ik inmiddels flink bedreven in. En niet alleen ik, maar al onze bloggers hebben deze vaardigheden onder de knie.

En nu zoeken we dus een nieuwe kidsfashion blogger. Kom jij ons team versterken?

Wie zoeken wij?

 • Iemand die goed de Nederlandse taal beheerst en creatief en vlot kan schrijven.
 • Eigenlijk nog belangrijker dan de tekst zijn de foto’s. Heb jij een goede camera? Kun je mooie foto’s maken en heb je kinderen die niet gillend wegrennen als de camera tevoorschijn komt, aarzel dan niet!
 • Je hebt als kidsfashion blogger een brede smaak en weet zowel mainstream als urban kindermode op eigen wijze neer te zetten.
 • Het maken van collage’s kunnen wij je heel makkelijk leren, maar als je het al kan is dat natuurlijk fijn.
 • Je bent actief, stressbestendig, zelfstandig, leert snel en kan met deadlines omgaan.
 • Je weet veel van kindermode en gaat daar creatief mee om.
 • Naast de kledingstukken die je krijgt, heb je zelf ook een fijne basis om mee te werken.
 • Social media kennis is een must! Het zou helemaal fijn zijn als je met WordPress kunt werken.

Wat moet je doen?

 • Kies een setje kleding uit de kast van je kind (zomercollectie 2017) en zet je kind prachtig op de foto. We zien het liefst een mix and match outfit.
 • Schrijf er een leuke tekst bij van minimaal 300 woorden. In de tekst vertel je naast de kleding ook iets over jezelf; waarom hou je zo van kindermode, wat is je achtergrond, hoeveel kinderen heb je en hoe oud zijn ze?
 • Mail de tekst en de foto’s naar info@shopaholiek.nl. Geef je mail de titel kidsfashion blogger plus je naam.
 • Insturen kan tot en met 31 mei 2017.
 • Wij maken van onze favo inzendingen een blog, zodat we ook kunnen zien hoe onze volgers op jou als nieuwe kidsfashion blogger reageren*.

Wat levert het op?

 • Een hele leuke hobby en je gaat echt heel veel leren.
 • Zodra je ingewerkt bent zul je regelmatig kleding of schoenen ontvangen.
 • Je krijgt de kans om events te bezoeken en misschien zelf wel op een korte vakantie te gaan.
 • Uitnodigingen voor diverse modebeurzen.
 • Een super gezellig team om in te werken.

Duik in de kast, pak de camera en klim in de pen, we zien je mail graag verschijnen in de inbox van info@shopaholiek.nl

Annemarie

 • Volg Annemarie op Instagram
 • In dit blog lees je nog meer over mijn kijk op het bloggen
 • Meer blogs van Annemarie lezen, klik dan hier

*) don’t worry er hoeft niet gestemd te worden o.i.d.

kidsfashion blogger

Een recente review foto.

kidsfashion blogger

Mijn eerste review foto ever!

 

 


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply