BOY Hanneke REVIEWS

REVIEW: Sturdy, een merk voor stoere boys!

28 augustus 2017

STURDY WINTER 2017/2018

Hoewel we deze week nog een paar prachtige, zomerse dagen hebben, hebben de meeste merken hun wintercollecties al grotendeels uitgebracht. En al ben ik gek op de zomer en hoop ik dat we nog een lange nazomer cadeau krijgen, het is ook wel weer een feestje om tussen al dat mooie, winterse spul te mogen neuzen. Zo kwam ik het merk Sturdy tegen. Een echt jongensmerk! En dat vinden wij natuurlijk hartstikke leuk!

Sturdy is een merk van Nederlandse bodem voor jongens in de leeftijd van 2 tot 10 jaar. Elk jaar brengen ze twee collecties uit. De wintercollectie is verdeeld over 3 thema’s: ‘Wood’, ‘Wheels’ en ‘Dock’. Dit zijn thema’s die alles te maken hebben met buiten spelen. De kleding kenmerkt zich door de zachte, maar stevige stoffen met leuke prints.

Sepp draagt voor deze review een mooie set van Sturdy, bestaande uit ‘Sweater Streep Wood’ en een Jogg Denim Slim fit. De trui voelt heerlijk zacht en soepel aan. Het heeft een mooie, navy kleur en de reden waarom ik meteen voor dit exemplaar ging: het heeft strepen! Ik houd van strepen! Omdat de trui lekker basic is, is het goed te combineren met elke broek. Wij kozen voor de Jogg Denim. Deze is soepel maar stevig. Ideaal voor beweeglijke kleuters zoals Sepp. De broek sluit bovenin mooi aan en de opvallende, oranje naden maken er een stoer geheel van. Wij vinden ‘m heel gaaf!

FACTS:

  • Sepp is nu 110 cm lang en draagt zowel de trui als de broek in maat 110. De kleding valt goed op maat.
  • Sturdy hanteert tot en met maat 140 enkele maten.
  • Bij het ontwerpen van de collectie kijkt Sturdy goed naar wat beweeglijke, stoere jongens nodig hebben.
  • Sturdy is verkrijgbaar vanaf maat 92 tot en met 140.

SHOPPEN:

Je koopt Sturdy makkelijk via de webshop van VIP-KIDZ. Bestel je voor 23.45 uur dan heb je het de volgende dag al in huis! Vanaf €50,- wordt je bestelling ook nog gratis bezorgd.

De sweater koop je hier.

De Jogg Denim koop je hier.

BLOGGER HANNEKE:

Regelmatig post ik mooie foto’s op Instagram. Ik vind het leuk als je mij volgt: hier

Wil je meer blogs van mij lezen, klik dan hier.

SturdySturdySturdySturdySturdySturdySturdySturdy

sponsored-post

Facebook Comments
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply