BLOGGEN

Van V&D naar Hudson’s Bay

9 september 2017
C7223778-8C14-48A2-94A2-AE71745C64A8

Binnenkort is Nederland tien warenhuizen Rijker. Die van het Canadese Hudson’s Bay welteverstaan! De eerste vestiging werd geopend aan het Rokin in Amsterdam. De tweede in Den Haag afgelopen donderdag en daar waren wij van Shopaholiek bij. Het warenhuis dat gevestigd is in het voormalige V&D pand is supermodern geworden. Als blogger van Shopaholiek kun je dan op de dag van de opening niet thuis op de bank blijven zitten! OP de vierde etage bevindt zich namelijk de kinderafdeling. En dat is voor ons als Shopaholieks natuurlijk de belangrijkste afdeling. Van de meest fantastische kledingmerken, loopt de kledingafdeling  geleidelijk aan over, in een enorme speelgoedafdeling. Het is er mooi, groot en je weet gewoon niet waar je moet beginnen. En daarom had ik er lekker de hele dag voor uit getrokken.

De belangstelling was enorm. Als je als warenhuis deze drukte vast kunt houden, heb je zeker niet te klagen. Wel moet ik eerlijk bekennen dat het in de verste verte niet op V&D van vroeger lijkt. Ga er dus ook niet met die verwachting naartoe. Dit concept is echt wel vergelijkbaar met een ander groot warenhuis dat we kennen. Maar goed…de kinderafdeling. Ik schoot van links naar rechts en van voor naar achter. En toen ik dacht dat ik alles gezien had, vond ik dat ik alles nog een keer goed moest bekijken. Dat kan natuurlijk alleen maar als je in gezelschap verkeerd van iemand die minstens net zo enthousiast is! En dat was in mijn geval Benja:) Ik had hem onderweg beloofd dat hij 1 dier uit mocht kiezen van een serie speelgoed dieren die ‘wij’ (lees ik) ontzettend leuk vinden. Het werden er vijf! Want alles is groots, dus ook het aanbod wilde dieren in ons geval.

Het aanbod van kinderkleding-merken is groot. En niet alleen voor de kleintjes, maar ook voor de grotere kinderen. Naast de merken die je meestal wel tegenkomt in een kindermodezaak zijn er ook merken die we niet dagelijks tegenkomen zoals Bellerose, IKKS en Karl Lagerfeld jr. Heerlijk om zo’n groot aanbod onder 1 dak te vinden.

Voor mij was het bezoek aan Hudson’s Bay extra speciaal omdat ik rondgeleid werd door mijn oud-collega Marcel. Met niemand anders kan ik zo uitgebreid genieten van mooie winkelinrichtingen en producten als met hem. Mijn bezoek aan Den Haag sloot ik af met Benja in het Jamie Oliver restaurant aan de overkant. Daar liet ik namelijk zijn potje broccoli opwarmen. En alsof het een ware delicatesse was, werd het keurig op een groot bord opgediend!

Voor wie er tijd heeft dit weekend zou ik je zeker een bezoek aan Hudson’s Bay willen aanraden. Zou jij dan ook met 1 van je kinderen gaan? Of winkel je liever alleen?

DD78ADD4-C14D-426A-9D10-2640CD6A782C

36A680CA-407A-4CDE-A13E-BC6746599D4D

AE0FF32E-CC8C-44DD-B30A-C902635A94FC

IMG_4384

En als je zoontje dan een fiets mag uitzoeken en voor een zuurstok roze kiest! Wat zou jij dan doen als moeder?

 

28A3B88C-EB51-4969-9816-AA9DD77C678C


Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply