SPOTLIGHTSHOP

Kindermode wintertrends 2017

13 oktober 2017
Kindermode wintertrends 2017

FIFTY SHADES OF GREEN

Samen met onze spotlightshop Kids Department zetten we de kindermode wintertrends 2017 voor je op een rij. Een tijdje terug onthulden we al de eerste drie trends voor dit seizoen: de lamaprint, de kleur okergeel en de panterprint. Je leest de blog vol inspiratie over deze trends hier na. Vandaag vullen we het lijstje aan tot tien fashionknallers die je deze winter veel zult zien. We zijn heel benieuwd welke trend echt bij jou past en welke je liever voorbij laat gaan. Laat je het weten in een reactie?

  1. Goud, zilver, brons, ben jij of heb jij een kleine ekster, dan zal deze trend zeker bij je in de smaak vallen. Het mag glimmen en glanzen deze winter.
  2. Be good and tell it, bewust omgaan met de mensen om ons heen, met het milieu, met jezelf. Dit is wat mij betreft geen trend, maar een way of life waar we allemaal ons steentje aan bij kunnen dragen. Er zijn ook steeds meer kindermodemerken die zich bewust inzetten voor de samenleving. Zo redt Bobo Choses de oceanen met de Dear World collectie en Mini Rodini is super groen in transport en gebruikt ecologische inkten en stoffen.
  3. Ruffles, ruffles, ruffles, overal mag een roezel aan zitten, subtiel of juist heel opvallend; het is allemaal mogelijk.
  4. Naast okergeel is ook de kleur paars helemaal hot deze winter. En deze trendkleur gaat in de zomercollecties helemaal doorbreken. Heb jij al een paars item in de kast?
  5. Nog zo’n trendkleur is groen en laten groen, paars en okergeel nou echt perfect mixen and matchen bij elkaar. Groen zie je echt in alle tinten terug in de diverse collecties, fifty shades of green dus deze winter.
  6. De roklengte dit seizoen is tot over de knie. Het is misschien even wennen om deze lengte te combineren met leggings en maillots. Mijn advies is gewoon doen en je zult zien dat het super tof staat.
  7. De patches trend zien we al een tijd en deze blijft. Nieuw deze winter is borduurwerk, vaak in bloemenprints en bijvoorbeeld op jeans. Wat een spannende uitstraling oplevert door de tegenstelling van het stoere materiaal en de romantische print.

Shoppen kindermode wintertrends 2017: 1. kraagje 2. gouden sweater 3. tuinbroek 4. blouse met ruffles 6. gouden legging 7. color block bomber 8. print legging 9. paarse jurk 10. midi rok 11. regenlaarsjes 12. pinguinjas 13 pinguinjas

Benieuwd naar nummer 5? Lees dan dit blog na vol foto’s, combinatie ideeën en informatie over bijvoorbeeld de pasvorm.

Kindermode wintertrends 2017

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply