GIRL SPOTLIGHTSHOP

Retour jumpsuit

24 mei 2017
Retour Jumpsuit

JUMP AROUND! JUMP UP, JUMP UP AND GET DOWN!

In de winter draagt Linde nooit een jumpsuit, maar in de zomer gaan we altijd op zoek naar een pak zoals zij het noemt. Ze zitten heerlijk en staan zo leuk. We hebben ook een korte variant, maar vandaag laten we de lange versie zien die hier in de kast is beland. Ik kwam deze Retour jumpsuit tegen via de Instagram pagina van De Kleertjesfabriek en viel gelijk voor de prachtige blauwe kleur. Een perfect match bij Lindes ogen wat mij betreft. Wist je dat je Linde en Thijs ook kunt volgen via Instagram? Klik daarvoor hier.

Even terug naar de Retour jumpsuit, deze zag ik dus bij De Kleertjesfabriek. Dit is een nieuwe Nederlandse webshop waar je naast Retour terecht kunt voor de mooie merken: Jake Fischer, Baker Bridge, Indian Blue Jeans en Pepe Jeans. Wendy, de eigenaresse, helpt je vol passie aan de door jouw gewenste bestelling. Deze krijg je vervolgens keurig verpakt thuis. En daar was ik in het geval van deze Retour jumpsuit extra blij mee. Ik kwam online voornamelijk de neon pink variant tegen en ik wilde juist graag de blauwe. Gelukkig was daar De Kleertjesfabriek.

De Retour jumpsuit is van 100% katoenen sweatstof, je kunt je denk ik wel voorstellen dat dit heerlijk draagt. Op de achterkant staat de stoere tekst: cool for sure. Het neonroze taillekoordje en labeltje op de rug zijn leuke accenten. De pijpjes zijn iets omgeslagen en het “pak” is op een tie dye manier geverfd. Toen we deze foto’s maakte was de Retour jumpsuit al een aantal keer gewassen en zoals je kunt zien blijft dit kleureffect mooi. Wij combineren het “pak” hier met een paar sandaaltjes, maar een witte sneaker is natuurlijk ook super leuk. Verder heeft zo’n jumpsuit weinig nodig, als het wat frisser is dragen wij er een wit gebloemd sportvest op. Deze kun je hier bekijken.

Maatadvies en shoppen Retour Jumpsuit

Linde is 128 centimeter en draagt de jumpsuit in maat 6 (116). Ik vind hem dus erg groot vallen, ze heeft met deze maat zeker genoeg groeiruimte voor de rest van de zomer. Shoppen doe je bij De Kleertjesfabriek of bij Retour. Heb jij een winkel en verkoop je deze blauwe Retour jumpsuit reageer gerust onder ons Facebook bericht.

Gevonden extra verkooppunten

Mazzelkidzz

Ot & Sien

Van Monique

Volg Annemarie, Thijs en Linde op Instagram.

Retour JumpsuitIMG_1186 b Retour jumpsuitIMG_1104 IMG_1175 bIMG_1128 b IMG_1118 bRetour jumpsuit

Lindes sandalen zijn van Gioseppo en haar armband is van Kidz Art.

Bekijk alle jumpsuits van De Kleertjesfabriek

Bekijk alle Retour items van De Kleerjesfabriek

 

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply