GIRL

Yes, sale bij Label74!

28 november 2016

WAT STAAT ER OP JOUW WISHLIST?

Zoals ik al eerder in een blog over Label74 schreef: het is absoluut een van de favoriete merken van mijn dochter én van mij. Afgelopen zomer hadden we al meerdere items in dit kast en dit seizoen vielen we als een blok voor het zwart/witte jurkje. We dragen dit jurkje met veel plezier en het combineert zo makkelijk.

Label74 staat voor kwaliteit, mooie kleuren, skinny pasvorm, eigenwijs en uniek. De kleding draagt ook nog eens super comfortabel. Extra leuk is dat ze deze wintercollectie ook een aantal prachtige items hebben voor dames! Kun je twinnen met je dochter, helemaal hip.

Ben jij net zo’n fan van Label74 als ik? Dan heb ik goed nieuws, want vandaag, 1 december, start de sale op de website! Diverse items zijn nog verkrijgbaar, dus dit is hét moment om je slag te slaan! Voor welk jurkje ga jij? En combineer je deze dan ook met één van de fijne en comfortabele funpants? Deze zijn ook zo handig om de jurkjes nog te kunnen blijven dragen als ze wat korter worden. Dit staat ook nog eens lekker pittig.

Op mijn wensenlijstje staat sowieso nog de ‘classic dress roses’ samen met de rode legging. En nu het sale is kan het ook zomaar zijn dat het rode sweatvest hier in huis komt. Aukje zelf heeft haar keuze laten vallen op de ‘skinny dress red lines’.  Wij houden van streepjes! De kleding van Label74 valt goed op maat. Aukje draagt van het zwart/witte jurkje maat 116/122 en is 119 centimeter lang.

Het wordt nog een lastige opgave om een keuze te maken uit zoveel leuks! Helemaal nu het allemaal te verkrijgen is voor een mooie saleprijs. Ook zin om te shoppen? Kijk snel op de website van Label74. Veel succes en shopplezier!

Voor inspiratie: lees de volgende blogs over Label74:

Aukje in label74

Linde in Label74

Label74

 

 

 

 

 

 

Label74 Label74 Label74 Label74 Label74 Label74  Label74

sponsored-post

Facebook Comments
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply