BOY GIRL Jolanda SPOTLIGHTSHOP

ALL YOU NEED IS… NEW CLOTHES & SHOES!

27 februari 2018

De mooiste outfits koop je bij Hemels voor kinderen!

Jullie kennen inmiddels onze spotlightshop Hemels voor kinderen vast wel. Kom je niet uit de buurt van de stenen winkel in Boxmeer, dan heb je vast al eens kennis gemaakt met de webshop. Na een verbouwing vorig jaar augustus is de winkel verdubbeld en zijn ook de schoenen toegevoegd aan het assortiment. Want hoe fijn is het om naast je mooie outfits ook direct je zomerschoenen te kunnen shoppen! Je gaat compleet gestyled de deur uit.

Nu we al een aantal mooie voorjaar/zomer sets in de kast hebben liggen, komt de vraag: welke schoenen gaan we daarbij dragen? Dus op naar Boxmeer met dochterlief want nu zijn er alle maten nog en de winterlaarsjes beginnen te klein te worden… Het fijne is dat ik op slechts 50 meter afstand van de winkel gratis kan parkeren. Waar kan dat tegenwoordig nog? Het gezellige centrum van Boxmeer heeft diverse leuke shops (ook voor mama) en lunchtentjes dus ideaal voor een ochtendje shoppen. De winkel ziet er heerlijk zomers uit met al die prachtige voorjaarcollecties: kleurrijke items en hippe designs! We duiken direct de rekken in maar oh ja…  we kwamen eigenlijk voor de schoenen…

De afgelopen weken kwamen er elke dag nog nieuwe schoenen binnen vertelt Anneke, de vrolijke eigenaresse van Hemels voor kinderen.  Je vindt hier o.a. de merken Ninni Vi, Mortenz, Braqeez, Hip, Shoesme, Vingino, Red-Rag en Develab. Dochter Bente kiest verschillende schoenen uit en we gaan passen. Natuurlijk worden de voetjes eerst goed opgemeten en we houden rekening met wat groeiruimte. Voor het voorjaar kiezen we voor een stevige beige sneaker van HIP. Deze heeft een perfecte pasvorm en de schoen past bij alles! Begin april gaan we zeker terug voor een mooi sandaaltje, want de mei-vakantie (lees ‘weekje Zuid-Spanje’) komt dan al in zicht…

Natuurlijk kijken we nog even rond voor een leuke zomerse outfit want het knalt uit de rekken. Er zijn dit seizoen nog meer merken bijgekomen dus je slaagt hier altijd! We zien een grote, kleurrijke collectie Z8 want Hemels voor kinderen is star-dealer. Voor de meisjes zien we verder o.a. Little Miss Juliette, Petit Louie, Quapi, TOPitm, Ninni Vi, Scotch & Soda, Tumble ’n Dry, Retour en een Nik & Nik corner. Gelukkig is er ook voor de coole boys heel veel keuze in deze merken en stijlen! Wil je niks missen over al deze mooie collecties, klik dan hier voor de facebookpagina van Hemels voor Kinderen en hier voor Instagram! Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en acties dus vergeet niet te liken.

Echt Hemels: 

  • Grote collectie voor jongens en meisjes van 0 – 15 jaar
  • Groot assortiment Zebra tassen
  • Enorme jeanswand met maten vanaf 92 t/m 176 en heel veel merken in alle prijsklassen
  • De mooiste schoenen!

Winkel

Hemels voor kinderen is dé hipste en grootste kinderkledingwinkel van de regio Boxmeer en Land van Cuijk en vervult een echte regiofunctie. Heb je overdag geen tijd om de winkel te bezoeken? Je wilt graag alleen met je vriendinnen winkelen? Dan kun je Hemels voor kinderen gewoon bellen voor een afspraak om privé te shoppen. Hoe gaaf is dat? Zij zorgen ervoor dat de koffie en thee klaar staat! Je vindt de winkel in het centrum van Boxmeer, Hoogkoorpassage 1.

Webshop

Mocht het bezoeken van de winkel niet lukken, kijk dan in de webshop! Elke webshopbestelling gaat als een cadeautje de winkel uit! Ook hier zie je de kwaliteit en klantgerichtheid van Hemels voor Kinderen terug. Klik hier om direct online te shoppen!

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

Hemels voor kinderen

Heel de winkel hangt vol met nieuwe zomercollecties!

 

Hemels voor kinderen

Een stevige sneaker voor het voorjaar!

 

Hemels voor kinderen

Hemels voor kinderen  is star-dealer van Z8! Wat een mooie collectie!

 

Hemels voor kinderen

Style je outfit af met een bijpassende Zebra tas!

 

Hemels voor kinderen

Coole stappers voor de boys!

 

Hemels voor kinderen

Ook voor jongens zijn er heel veel leuke en stoere merken aanwezig!

 

Hemels voor kinderen

De jeanswand! Wat een keuze!

 

Hemels voor kinderen

Ook voor de allerkleinsten is er volop keuze!

 

 

*sponsored post

 

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply