BOY BUDGET Hanneke

BUDGET TIP for BOYS!

11 juni 2018

SUMMER TIME

Het is weer tijd voor een leuke budget tip. Het hoeft niet altijd duur te zijn om er mooi uit te zien. Sterker nog, soms kom je de leukste items tegen tegen heel lage prijsjes. Zo kocht ik laatst dit stoere setje voor mijn zoon Sepp. 

NEON

Ik houd in de zomer enorm van neon kleuren. Nog even en ik moet een zonnebril opzetten als ik de kast van mijn kinderen open. Een leuke bijkomstigheid vind ik stiekem dat je er ook meteen bruiner uitziet als je iets in een neon kleur draagt. Nu heeft Sepp sowieso niks te klagen qua kleur hoor, hij wordt het bruinst van ons gezin. En dan die blonde haartjes, ik houd ervan! Inmiddels heb ik van elke felle kleur wel iets in de kast hangen en eigenlijk was het ook wel genoeg zo. Toch kon ik dit shirtje niet laten liggen vanwege de kleur, de eigenwijze print en met dit hete weer is een extra singlet nooit weg.

Het chino- achtige short matcht er super bij. Ik vind het zo’n leuk model. Het heeft een wat nettere uitstraling waardoor het ook perfect is voor een (zomer)feestje! De broek is in de taille verstelbaar en is voorzien van twee steekzakken. De broekspijpen zijn omgeslagen. Wij kozen voor donkerblauw maar de broek is er trouwens ook in het beige!

INFO:

  • Sepp is 117 cm lang en draagt het shirt in maat  122/128. Hij heeft nog wat groeiruimte maar het duurt dan ook nog wel even tot de zomer natuurlijk.
  • De broek draagt Sepp in maat 116. Deze valt mooi op maat.

SHOPPEN:

Het shirt kost €7,- en is niet online te verkrijgen maar wel in de stenen winkels van HEMA. Het short is €13,- en shop je hier.

Volg je mij al via instagram? Op mijn account @Hanneke plaats is regelmatig nieuwe foto’s van mijn kinderen in de nieuwe collecties. Wil je mijn andere blogs lezen, kijk dan hier.

budgetbudgetbudgetbudgetbudget

Facebook Comments
Hanneke Farber
Laatste berichten van Hanneke Farber (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Marjo 12 juni 2018 at 20:44

    Staat hen super. Mijn zoon is ook blond en dit staat zo leuk!

  • Leave a Reply