Anouk GIRL KIDS FASHION SCHOENEN

Op je Paasbest met deze (EASTER)BUNNIES!

15 april 2019

VROLIJK PASEN!

Zondag is het alweer Pasen en dus mogen we onze mooiste kleding uit de kast trekken om er op ons Paasbest uit te zien! Naast een toffe outfit, mogen de schoenen natuurlijk niet ontbreken! Met deze ‘Easter’ Bunnies loopt jouw dochter er helemaal in stijl bij! Norah laat ze graag aan jullie zien.

De outfit

Norahs donkerblauwe jurkje komt uit de nieuwe collectie van het altijd frisse Bobbi Ravioli. De verwisselbare strikken zijn ook dit seizoen weer van de partij en om jurk Madelief een Easter touch te geven, kozen wij deze keer natuurlijk voor de gele variant. De sokken (eveneens van Bobbi Ravioli) maken de outfit helemaal af. Het jurkje is gemaakt van een superzachte tricot en valt soepel om het lichaam van je dochter. Door het touwtje krijgt de jurk een extra mooie pasvorm en ziet Norah er op haar Paasbest uit. Bobbi Ravioli valt goed op maat.

De schoenen

Wellicht zagen jullie het al op de foto’s, de schoenen zitten lekker :-). Norah is er direct mee gaan rennen door gras en aarde en dat mama ze tussendoor schoon wilde maken voor de foto’s, vond zij totaal overbodig. En gelijk heeft ze, want schoenen zijn er tenslotte om lekker op te rennen en niet om thuis op de bank mee te zitten. Thuis deden we de zolen weer even onder de kraan en ze waren weer hagelwit.

Schoenen kunnen een outfit maken of breken. Daarom probeer ik er bij het kopen van nieuwe schoenen altijd op te letten dat ze enigszins een basiskleur hebben en matchen met veel outfits. Ook deze keer is dat gelukkig gelukt, want wat zijn ze leuk deze ‘Easter’ Bunnies in de kleur champagne. De sneakers zijn voorzien van fake ritsen en hebben applicaties allover. Ook de girly details vallen gelijk op, check de vetergaatjes maar eens. Dit alles maakt deze Bunnies sneaker tot een stoere, flexibele en meisjesachtige schoen, die door zijn shiny basiskleur lekker matcht met de huidige collecties. De schoenen vallen op maat, bij het bestellen kun je de normale maat van je kind aanhouden. (Norahs schoenen shop je hier)

BunniesJR richt zich op kinderen tot ca. een jaar of 6 (maat 32), Norah kan met haar maat 29 dus nog even genieten van dit mooie merk! Ook voor kinderen die net hun eerste stapjes zetten zijn er al schoentjes. De collectie is onderverdeeld in vier fases van het loopproces bij kinderen: baby, flex, stap en superstap.

Ook voor de boys heeft Bunnies een uitgebreide collectie kinderschoenen, kijk hier maar eens hoe leuk deze sneakers staan bij Sepp van onze Hanneke!

Shoppen

Voor de complete BunniesJR collectie kijk je op hun website, naast deze schoenen van Norah zijn er nog veel meer toffe paren! Hou Shopaholiek goed in de gaten, want binnenkort volgt er nog een leuke winactie voor de meisjes!

Het jurkje en de kousen van Bobbi Ravioli shop je natuurlijk op www.bobbiravioli.nl.

Wil je Norah en haar grote broer en zus ook volgen op Instagram en zien hoe ze er op hun paasbest uitzien komend weekend? Leuk! Je vindt ons via mijn account @anouk_klaassen

paasbest

paasbest

paasbest

paasbest

paasbest

paasbest

paasbest

paasbest

paasbest

sponsored-post

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply