GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

DENIM JUMPSUIT by Dutch Dream Denim

21 januari 2020

I AM BACK!

Jaaaah, daar is ie weer! Het te gekke jeans pak van Dutch Dream Denim! Op veler verzoek is dit gave item na jaren weer terug in de collectie gekomen! Bij ons is deze jumpsuit niet zo lang weggeweest want we hebben het pak in 3 opeenvolgende maten gekocht. We konden er gewoon geen afscheid van nemen (zie de laatste foto in deze blog)! En het goede nieuws is…  deze jumpsuit is vanaf nu te shoppen want de voorjaar/zomer collectie van Dutch Dream Denim is vandaag uitgekomen!

Waarom draagt deze jumpsuit zo fijn? En is het niet stug, denk je misschien? Nou, het is gemaakt van een soepele jogg stof zoals we die kennen van Dutch Dream Denim. Het is dus helemaal niet stug, het beweegt lekker mee! Onze dame kan er prima in rennen, springen, dansen etc. Haar eerste Dutch Dream Denim jumpsuit droeg ze toen ze 5 jaar oud was. Zelfs toen al vond ze het geweldig. En waarom ben ik er zo blij mee? Nou, het staat gewoon super stoer! Ze schiet er ’s ochtends in en ze is direct klaar! Het pak is bijvoorbeeld met een hip riempje en een leuke sneaker of biker boot gaaf voor een feestje! We krijgen er altijd complimenten over. En ze kan er ook prima mee buiten spelen of naar het bos! Het pak is ijzersterk en heel makkelijk te wassen. Dat vinden wij ook belangrijk! En mocht ze nou hard vallen en de knie is kapot, dan is er nog niks aan de hand want het pak is voorzien van een dubbele laag stof op de knieën.

Maatinfo:

  • Bente is 142 cm en heeft een smal postuur. Ze draagt de jumpsuit hier in maat 140. Met haar lengte zit ze precies tussen maat 140 en 146 in. Maat 146 past haar ook prima. Het pak zit dan gewoon iets losser en je krijgt dan een klein omslagje bij de enkel wat ook leuk is.

Shoppen:

  • De denim jumpsuit heet Duara. Klik hier voor de Dutch Dream Denim verkooppunten.
  • De hippe Braqeez sneaker is van vorig seizoen. In de sale zijn er nog volop leuke witte sneakers van Braqeez te shoppen. Klik daarvoor hier. De nieuwe Braqeez collectie zullen we jullie t.z.t. ook weer showen op Shopaholiek.

Ben jij ook zo’n fan van deze stoere jumpsuit? Sla dan snel je slag! En heb je nog een leuke foto van jouw dochter in dit pak, laat hem even zien op facebook onder deze blog.

Veel shopplezier!

Liefs, Jolanda

 

Dutch Dream Denim

 

Dutch Dream Denim

Stoer en girly tegelijk!

 

Dutch Dream Denim

 

Dutch Dream Denim

 

Dutch Dream Denim

 

Dutch Dream Denim

 

6

 

Dutch Dream Denim

Door de elastische stof kun je er lekker in bewegen!

 

Dutch Dream Denim

Op de shootlocatie was gisteren een feestje… en er lagen nog wat slingers en confetti…

 

Dutch Dream Denim

Tja….

 

Dutch Dream Denim

Even terug in de tijd…. Bente in 2016!

*sponsored post

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply REVIEW! DUTCH DREAM DENIM - flared jeans | Shopaholiek 21 januari 2020 at 20:33

    […] […]

  • Leave a Reply