Angelique PERSONAL

Tijd voor een weekje weg in eigen land

18 juni 2021

Vakantie in eigen land

Ik sta nog net niet te trappelen van ongeduld. Na zo’n anderhalf jaar niet op vakantie te zijn geweest door de coronacrisis gaan we nu eindelijk weer op vakantie. Naast onze eigen stacaravan in Zeeland vind ik het heerlijk om nog meer leuke plekjes in Nederland te ontdekken. Nederland is zo mooi en heeft zoveel te bieden. Ieder jaar proberen we altijd een ander stukje Nederland te bezoeken. Wel gaan we dan voor wat meer luxe dan onze caravan en gaan we voor een mooi vakantiehuisje waar veel te doen is voor onze kinderen zodat wij zelf ook beetje vakantie kunnen vieren en een lekker boek kunnen lezen. Ik zie me al liggen. Hopelijk in het zonnetje! Maar dat is dan ook gelijk het enige nadeel in Nederland. Het weer! Dat kan nogal eens tegenvallen. Een park met een subtropisch zwembad is dus ook een must volgens onze kids. Snap ik!

Dit jaar gaan we naar Limburg

Dit jaar hebben we dus gekozen voor Limburg. Tijdens het zoeken naar vakantieparken in Nederland was het eerste park wat me opviel Buitenhof de Leistert!  Prachtige vakantiebungalows in een boerderijstijl.  Achteraf zag ik dat dit park in de top staat van de mooiste vakantieparken in ons kikkerlandje.  Kamperen kun je daar trouwens ook want dit is een prachtige kindercamping in Nederland, maar wij gingen voor wat meer comfort. Daarnaast hebben ze een fantastisch recreatieprogramma voor kinderen en kunnen de kids zich lekker heel de dag vermaken met Pluck en Plien.  Onze kinderen zijn gek op water en dat was dan ook echt de voornaamste reden dat we kozen voor Buitenhof de Leistert want zij hebben  naast het subtropische zwembad  een buiten golfslagbad, een waterspeeltuin, een roeivijver en een lekker strandje!

Welke accommodatie kies je?

Keuze genoeg! Op Buitenhof de Leisert is de keuze reuze. Hou jij van Glamping? Geen probleem, probeer de safaritent of de Glamping tenten. Heel leuk voor kinderen en van alle luxe voorzien! De lodges en bungalows zijn er voor kleine gezinnen maar ook als je met een grote groep op vakantie gaat zitten er prachtige boerderij-achtige bungalows in het assortiment.  Ook kun je gewoon met je eigen tent of caravan gaan en een plekje huren.

Vlaaien eten

Bijkomend voordeel van een vakantie in Limburg is de bourgondische levensstijl. Ik kan me nu al verheugen op het heerlijke eten en niet te vergeten: de heerlijk Limburgse vlaaien. Mijn favoriet is de kersenvlaai. Al hoeven we voor het eten het park niet eens af, want het park beschikt over drie restaurants.  We eten een keertje frietjes, spaghetti in het Italiaanse restaurant en er is ook nog een familierestaurant. Koken doe ik in de vakantie eigenlijk nooit, want ik heb zelf ook vakantie.

Restaurant Grillo (26)

Heb jij al een vakantie geboekt? Ga jij naar het buitenland nu dat weer wat makkelijker gaat of blijf jij ook nog een jaartje in Nederland. Dat laatste is zeker geen straf in zo’n prachtig park! Wij kunnen niet wachten.

Liefs, Angelique

 

 

 

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply