Marieke TIPS TRAVEL

Vakantie Inspiratie : De Leistert in Roggel !

2 maart 2020

Het voorjaar is in zicht, een periode met veel vrije dagen en extra lange weekenden in het vooruitzicht. Hebben jullie al plannen? Wij bezochten tijdens de carnavalsvakantie vakantiepark De Leistert in Roggel en het leek ons leuk om onze ervaring met dit park met jullie te delen.

De laatste keer dat ik op De Leistert verbleef was in mijn kindertijd, dus ik was ondertussen echt ontzettend nieuwsgierig hoe het er tegenwoordig uit zou zien. Wetende dat het park de afgelopen jaren ontzettend veel aan ontwikkeling heeft gedaan en enorm is uitgebreid.

Op het park vind je accommodaties naar ieders wens, je hebt het Buitenhof vol luxueuze vakantie villa’s, en een grote camping waar je met je eigen kampeermiddel kunt verblijven maar ook kunt kiezen voor een vakantielodge, trekkershut, glamping of safaritent. Wanneer je met je eigen tent of caravan komt is het zelfs mogelijk privé-sanitair en een infraroodsauna op je plek bij te boeken. Als dat geen vakantie meer is weet ik het ook niet meer!

Zoals ik hierboven al eens benoemde doet het park veel aan ontwikkeling en groei. Tijdens ons verblijf werd er druk gebouwd aan twee nieuwe horecafaciliteiten. Namelijk Grillo en ViaVerde .

Grillo wordt een grillrestaurant waar gasten daadwerkelijk aan hun eigen tafel kunnen gaan grillen.  Je kiest straks uit het buffet je favoriete vlees, vis of vega hapje en grilt het vervolgens aan je eigen tafel. Hoe gaaf is dat? ViaVerde wordt het nieuwe pizza/pasta restaurant in de overdekte Plaza. Met deze twee nieuwe aanwinsten is het park echt van alles voorzien! Je vind er nu al een Mr.Friet, grote supermarkt, snackcorner en a’la carte restaurant maar vanaf begin april dus ook de grill en het Italiaanse restaurant. En ik mag al wat Moods met jullie delen, dus die vind je hieronder.

Buiten de uitgebreide horeca vind je op het park o.a. een prachtig overdekt subtropisch zwembad, een midgetgolf, bowling, diverse speeltuinen buiten, LaSelva indoor speeltuin en voor de warme dagen ook een heerlijk buitenbad.  Tijdens vakanties en met speciale gelegenheden staat een animatieteam klaar om de kids te vermaken tijdens een knutselmoment of mini disco. Geen wonder dat het park vorig jaar door de ANWB werd verkozen tot leukste camping van 2019.

Mocht je het toch fijn vinden je vertier eens elders te zoeken kun je je hart ophalen aan de vele leuke gastvrije Limburgse dorpjes en steden rondom het park. Wij combineerden ons verblijf dit keer met een bezoekje aan Toverland. Het mooie park ligt op slechts 15 minuten rijden vanaf de Leistert. Collega Jolanda bezocht Toverland al eens en schreef er een leuke review over, deze vind je hier.

Omdat de Leistert momenteel hard aan het werk is de nieuwe faciliteiten te realiseren, krijg je met de code #underconstruction een leuk voordeel, een uurtje gratis bowlen en 2 tickets voor Toverland cadeau ter compensatie voor de verbouwing en de eventuele hinder die je daarvan ondervind. Mooi meegenomen toch? Wij gaan zeker nog eens terug naar dit leuke park om het eindresultaat te bewonderen.

Ben jij al eens op de Leistert geweest en wil je jouw ervaring met ons te delen, dan mag je uiteraard een reactie plaatsen!

Liefs Marieke

Je kunt mij en mijn gezin hier volgen op Intagram, dat zou ik super leuk vinden!

thumbnail_IMG_20200221_175544

thumbnail_IMG_20200221_180024

thumbnail_IMG_20200223_104249

20170726_-_roggel_-_buitenhof_de_leistert_-_woning_295_-_gerlach_delissen_photography_-_5-5a18009e686cc

Moods ViaVerde (4)

Via Verde , het pizza en pasta restaurant

thumbnail_Moods ViaVerde (1)

thumbnail_Moods Grillo 16(3)

Grillo, voor de lekkerste grillgerechten

thumbnail_Moods Grillo 13(2)

La Selva Playground

La Selva indoor speelhal

 

 

 

 

 

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply