EVENT

Hoera, Avonturenpark Hellendoorn bestaat 80 jaar!

4 mei 2016
Untitled design (9)

De opening van de Berenboom in Hellendoorn

Op zaterdag 23 april was het zover. Wij mochten met ons gezin een bezoek brengen aan Avonturenpark Hellendoorn. Dit ter gelegenheid van het 80-jarige bestaan van het pretpark en de opening van de Berenboom.

We waren er nog nooit geweest. Het is ook best een eindje rijden voor ons, de routeplanner gaf 2 uur en 10 minuten aan, maar het was de lange rit zeker waard. Wat een leuk park is Hellendoorn! Vooraf verwachtten we dat ons zoontje Julian van 3 het misschien wel leuker zou vinden dan Senna, omdat ze al wat ouder is, maar niets is minder waar. Met attracties als de Rioolrat (achtbaan in het donker) en de Tornado (achtbaan met looping) had ze het prima naar haar zin. Het leukst vond ze de Sungai Kalimantan, een wildwaterbaan waar we natuurlijk kletsnat uitkwamen.

Julian vond de Dombomolen en de Vliegende Hollander helemaal te gek, maar het hoogtepunt was de ontmoeting met Baba en Bella, de twee nieuwe bewoners van de Berenboom! Baba en zijn vrouw Bella hebben hun eigen Berenboom gekregen in Dreumesland. Zij ontmoeten hier elke dag de kleinste bezoekertjes van het park. Ook als de beren niet thuis zijn, kunnen de kleintjes leuke avonturen beleven rondom de boom, zoals bijvoorbeeld de paddestoelendans. Julian had thuis al een hele mooie kleurplaat gekleurd voor Baba en Bella en die wilde hij heel graag bij de Berenboom in de pratende brievenbus doen. Het leuke is dat de beren Baba en Bella altijd persoonlijk reageren op een briefje, tekening of kleurplaat, dus je snapt dat wij binnenkort post verwachten vanuit Hellendoorn;-))

Hellendoorn

Hier vind je meer informatie over de beren Baba en Bella en kun je verschillende kleurplaten of een verhuiskaartje downloaden.

Informatie: www.avonturenpark.nl

Senna droeg op deze dag haar zomerjas van Jacky Luxury girls en haar grijze skinny jeans van Garcia. Julian droeg een jasje van Nik & Nik en een babyblauwe jeans van Dutch Dream Denim.

HellendoornHellendoornHellendoornHellendoornHellendoorn

 

 

 

 


Facebook Comments


Mandy Stoop

Mandy Stoop

Getrouwd met William en trotse moeder van Senna en Julian. Een familiemens in hart en nieren. Heeft graag mensen om zich heen, houdt van (web)shoppen, leuke uitstapjes en een feestje op zijn tijd.
Mandy Stoop

Latest posts by Mandy Stoop (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply