Geen categorie

Wie wint het Hamoki jurkje en wie de Like Flo set?

9 mei 2016
GEZOCHT- WINNAARS

BEN JIJ DE GELUKKIGE WINNAAR VAN HET HAMOKI-JURKJE OF LIKE FLO SET?

Deze week hebben we twee winnaars. We hadden twee weken geleden al de winactie met Like Flo en afgelopen maandag hadden we de winactie met het Hamoki jurkje. Heb jij meegedaan aan één of allebei de winacties? Check dan snel of jij de gelukkige bent die gewonnen heeft.

Nathalie Van Hal-van Alfen jij wint een setje van Like Flo.

Ilja Snoek-Van Zijl jij wint het Hamoki jurkje.

Van harte gefeliciteerd met jullie prijs! Nemen jullie even contact op via info@shopaholiek.nl, dan zorgen wij dat de prijs zo snel mogelijk jullie kant op komt. Laat jij ons dan nog een foto zien van je kind in de gewonnen set? Dat vinden wij namelijk erg leuk!

Niet gewonnen deze keer? Niet getreurd! De volgende GIVE-AWAY staat al weer klaar voor op Shopaholiek Kids Fashion Blog. We geven €100,-  shoptegoed weg via Lotje (winkelbijlotje.nl). Klik hier om mee te doen.

 


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply