Geen categorie

Dutch Dream Denim lanceert Babylijn

13 juni 2016
DutchDreamDenimBABY

DE PERFECTE JEANS VOOR ONZE KLEINTJES

Logisch! Dat was het eerste wat ik dacht toen Raya, owner/founder van het razend populaire merk Dutch Dream Denim, mij vertelde dat ze bezig was een babylijn te ontwikkelen. Dutch Dream Denim doet het zo goed op de Nederlandse Kids Fashion markt en groeit zo goed, dat een babylijn eigenlijk niet uit kon blijven. Wat ons betreft ook een echte aanwinst op het gebied van babykleding.

Betaalbaar, zachte materialen (jogjeans), hippe modelletjes en mooie pasvormen. Logisch natuurlijk dat dit ook helemaal top is voor baby’s. En wat denk je van de dubbele laag op de knieen? Zeker als de kruipfase aanbreekt is dit eigenlijk onmisbaar. Nooit geen kapotte broekjes meer dus voor onze allerkleinste. Tenzij het natuurlijk een vintage-look heeft, dan is het uiteraard stylish verantwoord :).  Wij kunnen niet wachten om onze benjamin Olivier in zo’n hippe jeans te hijsen!

Dutch Dream Denim BABY is verkrijgbaar vanaf maat 68 t/m maat 86.  De allereerste collectie verschijnt rond januari 2017 in de winkels.

unnamed (5) unnamed (4) unnamed (3)DSC_0110

 

 

 


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

Latest posts by Angelique (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply