Geen categorie

HAMOKI heeft sale: check it out

18 juni 2016
bij Hamoki

SHOP DE LEUKSTE ITEMS IN DE SALE BIJ HAMOKI

Hamoki heeft een beetje mijn hart gestolen. Hamoki is geen merk wat je veel in de winkels tegen zult komen, het is een merkje wat je van horen-zeggen waarschijnlijk leert kennen. Zo ook bij mij. Dit seizoen kreeg Eva haar eerste Hamoki jurkje. En ik kan jullie zeggen: daar gaat het niet bij blijven. Dit jurkje is zo zacht en draagt zo lekker bij warm weer en heeft zo’n fijne pasvorm dat er hier vast meer in huis gaan komen van Hamoki.

Ik vind zelf de patchwork-trend en gehaakte en gebreide kleding helemaal top en het is ook echt een vette trend deze zomer. En dan ook nog eens een eerlijke productie met een hele mooie gedachte (lees dit blog maar eens na).

Als jullie Hamoki nog niet kennen is het misschien leuk om juist nu eens te kijken op de website want ze hebben SALE. En laten we eerlijk zijn: daar houden we van toch :). Check ook zeker het giletje! Echt een toppertje.

IMG_1330 IMG_1335 IMG_1336

 


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

Latest posts by Angelique (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply