GIRL REVIEWS

Ready for fall: Eva in Soft & Jolly winter 2016/2017

17 augustus 2016
SOFT& JOLLY

Onder onze bloggers (en volgers) zitten de echte Ninni Vi fans. De meeste daarvan hebben inmiddels ook kennis gemaakt met het kleinere zusje van Ninni Vi: Soft & Jolly. Zelf ben ik echt helemaal weg van dit jonge label: wat meer ingetogen en rustiger maar wel met diezelfde mooie kwalitieit en de superzachte stoffen. Dat moet je gewoon even voelen, dan pas snap je wat ik bedoel. Het heet eigenlijk ook niet voor niks Soft and Jolly bedenk ik dan :).

Waar Ninni Vi zich onderscheidt door de wat fellere kleuren is Soft & Jolly juist veel rustiger in haar kleurenpalet. Nu vind ik een kleurtje op zijn tijd altijd erg leuk, maar ik ben vaak echt gecharmeerd van grijs-tinten, wit en zwart. Ik snap heus wel dat een kind dat niet altijd leuk vindt, maar gelukkig styled Soft & Jolly haar collectie af met een kleurtje. Mijn keuze voor deze winter is gevallen op de grijstinten, zwart, wit  in combinatie met geel.

Wij hebben gekozen voor een aantal items die allemaal onderling heel goed te combineren zijn. Van een shirt met korte mouw tot een vestje en een legging voor als het weer wat kouder weer gaat worden. De finishing touch is toch wel het zwarte jasje. Dat is echt serieus een plaatje en ik verwacht ook dat die een echte MUSTHAVE gaat worden. De kleding is nu al prima te dragen, als het wat kouder wordt draag je gewoon een legging onder het jurkje of rokje (tip: de legging uit de Ninni Vi collectie staat ook mooi bij deze collectie van Soft & Jolly). De eyecatcher voor mij dit seizoen is de midi-dress: LOVE IT! Het jurkje is aan de achterkant iets langer en heeft gewoon de perfecte lengte voor deze herfst en winter. Midi it is deze winter: en deze van Soft & Jolly is the perfect basic midi-dress. Check vooral de kleine details die je overal vindt want die maken het juist zo prachtig allemaal.

De maatvoering is mooi op maat. Eva zit tussen de 116 en 122 in, dus die valt echt in 122/128 dit seizoen. Sommige items zijn misschien iets ruim, maar dat komt gedurende de herfst/winter wel goed. Bestel dus bij twijfel echt gewoon de maat die je nodig hebt.

Hebben jullie trouwens de laarsjes al gespot? Die zijn al uit de nieuwe collectie van Ninni Vi. Daar moet je nog even geduld voor hebben want die leveren pas 25 augustus uit. Soft & Jolly is vanaf vandaag te koop.

Soft & Jolly shop je o.a. bij Amazing Kids en Kixx

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

Latest posts by Angelique (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply