Barbara REVIEWS

We hebben een plissé match

14 november 2017
plisse match

De plissé match was een toevalligheid. Ik stond voor m’n kast en dacht, zal ik hem aan doen of niet? Ik heb het over mijn culotte. Heb jij er al één. Durf jij hierin te lopen? Met lange laarzen vind ik het zo stoer. Alleen het moet wel een perfecte match zijn natuurlijk!

….En toen kwam de ultieme match in mijn vizier en wel met deze culotte. Deze broek is er niet zomaar eentje, maar is gemaakt van een plissé stof. Hij wafelt om m’n benen en ik kan je zeggen, het zit heerlijk! Toevallig had ik die dag voor Nova dit jurkje klaargelegd. Enfant ken je vast wel van de enorme hippe winter thermoboots. Enfant heeft dus ook een kledinglijn en het is nog leuk geprijsd ook!

Dit jurkje viel mij direct op en is ook precies iets voor Nova. Het mooie zwarte jersey bovenlijfje met knoopjes op de rug en de oudroze plissérok is prachtig gemaakt. Dit jurkje kun je zowel stoer als heel romantisch dragen. Ik houd van deze girly items en Nova gelukkig ook. Het is zacht en enorm goed draagbaar. Dit kan natuurlijk ook een uitgelezen kerstjurkje zijn, want een feestelijke uitstraling heeft het. Hierin straalt je dochter in ieder geval altijd.

Die ochtend kwam ik tot de match-ontdekking en heb ik Bobbie direct onze camera in haar handen gedrukt. Bobbie heeft dus de foto’s van Nova met mama gemaakt, knap he! Ik vind de match ook zo grappig. Nova is helemaal in de wolken, want kijk maar eens naar haar koppie op de derde foto. Heerlijk zo’n blij snoetje.

Facts

 • De culotte is van het merk SamsØe & SamsØe en valt mooi op maat
 • Nova draagt haar Enfant jurkje ook op maat, namelijk in 104 (haar lengte)

Fashionideetjes

 • Draag er een leuk fluffy giletje overheen. Dit kan ook een budgetvariant van de HEMA zijn. Heb jij deze al gezien? Ideaal om zo een uniek setje te creëren.
 • Kraagje eronder, maar dat kan ik elke keer wel zeggen. Dit blijft leuk!
 • Gympen, laarsjes en ook ballerina’s of loafers zijn natuurlijk geweldig om de look af te stylen.

Shoppen

 • De Enfant items en nog veel meer moois kun je heel gemakkelijk shoppen op de vernieuwde website van Adorablekidzz. Hier vind je zoveel leuke items en merken. Het is echt een snoepwinkel, dus pas maar op!
 • De stoere panter haaraccessoires shop je hier bij Lotjeslokjes.
 • Deze gave KlICK-!T ketting is al een begrip in modeland en zijn er in eindeloos veel variaties

Enfant jurkjeEnfant maillotEnfant thermoboots

Barbara

 • Kom je mij volgen op Instagram: barbara.vanschaik? Daar plaats ik elke dag een outfit foto van mijn meiden en ook dagelijkse belevenissen komen voorbij in mijn Stories. Ik zie je heel graag ook op Insta, kunnen we elkaar daar ook fashiontips geven.
 • Meer blogs lees je hier terug.

plisse match

plisse match

plisse match

plisse match

plisse match

 


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 9, 7 en 4 jaar. Ik ben gek op kindermode en vooral de girly met stoere touch! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Stephanie 15 november 2017 at 16:56

  Mooi die broek, ik vind hem tof!

 • Leave a Reply