Anouk GIRL KIDS FASHION

Happy birthday to Benthe!

6 februari 2019
happy birthday

MY SWEET LITTLE BIRTHDAY GIRL

Fopte ik jullie daar toch een klein beetje met de beker he? ūüėČ Het is niet de nieuwe collectie van br@nd die ineens al is uitgekomen, maar ik wil jullie vandaag – op Benthes achtste verjaardag – wel een jurkje laten zien dat er zo¬†tussen had gepast.

Moeders die houden van sportieve, vrouwelijke kleding die bovenal heerlijk zit, kunnen al een aantal jaar hun hart ophalen bij Penn & Ink. Een paar jaar geleden kwam daar JOY The Muse bij, de meisjeslijn van dit merk. Vooral van de jurkjes zijn wij groot afnemer. Gemaakt van travelstof, dus het valt soepel en is bovendien zo droog. Ideaal! Het sportieve van JOY The Muse zit hem in de details. Bij het zwarte jurkje wat Benthe vandaag laat zien, is dat de dubbele gele streep op de flank van het jurkje. Gecombineerd met catchy gele kousen (uit onze eigen enorme kniekousen verzameling), geeft dit een heerlijk eigenwijs effect. (Het jurkje valt op maat. Bij het bestellen kun je gewoon de maat van je kind aanhouden)

Helaas bereikte mij het bericht dat deze collectie van JOY The Muse de laatste zal zijn. Wat een gemis! En zoals jullie weten zijn zij niet het enige merk dat er (al dan niet tijdelijk) mee ophoudt. Eeuwig zonde als je het mij vraagt. Shop nu dus snel nog even de musthaves uit deze laatste collectie, dan heb je straks een echt collectors item in huis!

Enne, felicitaties voor birthdaygirl Benthe onder de post van deze blog op Facebook zijn natuurlijk altijd welkom!

Shoppen

Je koopt Penn & Ink JOY The Muse onder andere off- en online bij Hip&Stip, Amazingkids en Koflo.

Wil je de jarige Jet en haar broer en zusje ook volgen op Instagram? Leuk! Je vindt ons via mijn account @anouk_klaassen. 

happy birthday

happy birthday

Mooie sportieve details zoals de dubbele gele streep maken van deze little black dress een echte eyecatcher!

happy birthday


Facebook Comments


Anouk

Anouk

Lieve volgers, ik ben Anouk (36), woon in een prachtig stadje in het midden van het land samen met mijn man en onze kinderen Thije, Benthe en Norah. Ik ben gek op kindermode en fotografie en heb een veelzijdige smaak, van girly en stoer tot sportief en classy. Dit deel ik graag met de volgers van Shopaholiek.
Volg ons ook op Instagram via @anouk_klaassen
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply