BOY OOTD

Thije stoer in Nik&Nik

30 mei 2016

Voor jongens hou ik van stoer. Stoere haren met wat gel of wax erin en natuurlijk een stoere outfit aan, hartstikke leuk en altijd goed. Zo zijn we bijvoorbeeld gek op het fijne merk Bor*z, vooral de vestjes zijn hier ieder seizoen favoriet. Helaas stopt dit broertje van Bengh per Principesse er helemaal mee, wat wat mij betreft een groot gemis is voor de jongenskleding in Nederland. Gelukkig is er nog genoeg anders te shoppen en wellicht is er wel een merk wat het gat dat Bor*z achterlaat zal gaan opvullen.

Nik&Nik is zo’n merk. Nikkie Plessen heeft al langer een kledinglijn voor volwassenen “Nikkie” en eind 2015 kwam Nik&Nik voor kinderen daar bij. Nik&Nik is wat je noemt een echt stoer merk. Ik vind het super en helemaal van nu. Veel donkerblauw, zwart en wit met teksten als ‘prince charming’ en ‘hello ladies’ op de kleding bij de jongens. Voor de meiden zijn er onder andere mooie basic gestreepte jurkjes en rokken van tule.
Voor mijn zoon Thije van 7 koos ik onder andere voor dit t-shirt met de tekst ‘never grow up’. Basic door het wit, maar toch onderscheidend door de leuke tekst. Want wie zou er nou niet voor altijd kind willen zijn?
Deze dag was het wat fris dus hij droeg er een denim overhemd onder, op deze manier is het shirt het hele jaar door te dragen.
Echt stoer toch, vinden jullie niet?

Nik&Nik brengt maar liefst vier keer per jaar een nieuwe collectie uit, wat dus niet heel goed voor mijn portemonnee is vrees ik… De pre-fall collectie ligt inmiddels alweer in de winkels (en ook daar zitten weer geweldige items bij, zie bijvoorbeeld deze meidenblog!).
Het merk is verkrijgbaar in de maten 4 t/m 16 en valt eerder groot dan klein is mijn ervaring.

Shoppen doe je bij je favoriete stenen winkel en online onder andere bij Amazingkids
Meer informatie: Nik&Nik

3

2

1

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply