BOY GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE SPOTLIGHTSHOP

NIEUW! NIK&NIK via Hemels voor kinderen

29 november 2017

NIK & NIK RULES…

Hebben jullie de nieuwe collectie van het hippe NIK & NIK al gezien? Afgelopen week liep ik even binnen bij onze spotlightshop Hemels voor Kinderen in Boxmeer. Naast heel veel mooie merken, schoenen, accessoires en reeds afgeprijsde items, zag ik volle rekken met nieuwe collectie hangen! Dat wilde ik natuurlijk even goed bekijken want zelf ben ik nog echt fan van het echte shoppen… de kleuren en stoffen zien en voelen in de winkel.

Zowel voor jongens als meisjes is de nieuwe levering van NIK & NIK binnen bij Hemels voor kinderen! En wat is het mooi! Warme kleuren, mooie stoffen, gecombineerd met stoere prints. Ik hou ervan! Je herkent direct de hippe NIK & NIK stijl en toch is er weer een leuke twist aan gegeven. Alles is ook prima te combineren met de voorgaande leveringen dus dat is heel prettig! Voor de meisjes wordt een deep red gecombineerd met een warm roze, zoals bijvoorbeeld in de bekende ‘Jolie dress’. Verder zag ik heerlijke sweaters voor meiden, perfect om lekker in te chillen. Voor de jongens voert zwart, blauw en groen de boventoon, gecombineerd met fris wit. Je maakt de outfit af met een stoere cap! De meisjescollectie kun je natuurlijk direct al dragen met bijvoorbeeld een panty. En straks in het voorjaar draag je het lekker door met blote benen.

Shoppen in Boxmeer

Heel veel moois dus in de winkel te Boxmeer (centraal tussen Cuijk, Nijmegen en Venray). Ben je in de buurt, loop dan zeker binnen bij Hemels voor kinderen. Neus lekker even rond of laat je adviseren door het enthousiaste en vakkundige team in de winkel. De winkel is afgelopen zomer compleet vernieuwd waardoor er nog meer ruimte is voor mooie merken en schoenen! Heb je overdag geen tijd om de winkel te bezoeken? Je wilt graag alleen met je vriendinnen winkelen? Dan kun je Hemels voor kinderen gewoon bellen voor een afspraak om privé te shoppen. Geweldig toch! Zij zorgen ervoor dat de koffie en thee klaar staat! Je vindt dé hipste en grootste kinderkledingwinkel van de regio Boxmeer en Land van Cuijk in het centrum van Boxmeer, Hoogkoorpassage 1. Parkeren kun je bijna voor de deur en nog GRATIS ook!

Webshop

Als het toch echt te ver is, dan is er nog de webshop! Tijdens mijn vorige bezoek heb ik gezien hoe een webshopbestelling met liefde ingepakt wordt. Een echt cadeautje! Ook hier zie ik de service en klantgerichtheid van Hemels voor kinderen weer terug.

  • Klik hier voor de complete NIK & NIK collectie.
  • Klik hier voor NIK & NIK meisjes
  • Klik hier voor NIK & NIK jongens

Voor meer info over deze leuke shop, klik hier voor de website: www.hemelsvoorkinderen.nl

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Je kunt mij ook volgen op instagram. Lijkt je dat leuk, dan klik je hier.

 

Hemels voor kinderen

Hemels voor kinderen

Hemels voor kinderen

 

Hemels voor kinderen

Hemels voor kinderen

 

Hemels voor kinderen

 

Foto’s: NIK & NIk

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply