BOY GIRL

Vingino en Alpina lanceren een kinderfiets

24 juli 2016

WAUW, SUPER STOER ZO’N VINGINO FIETS

Toen ik in mijn mail zag dat Vingino een fiets op de markt brengt, was ik gelijk enthousiast. Wij fietsen best veel, dus de kinderen hebben altijd een stevige en mooie fiets. Nieuwsgierig naar het model en meer informatie klikte ik het berichtje open. En ik werd alleen maar enthousiaster.

De looks

Wauw, wat is de meidenfiets stoer uitgevoerd in donkerblauw met een opvallende gebloemde kettingkast. Daarnaast heeft de fiets blauwe banden en felroze details, zoals de velgen, het zadel en de handvatten. Het gehaakte zwarte jasbeschermertje maakt de fiets helemaal af. Dit model wordt Tingle genoemd. De jongensfiets, model Clubb, heeft ook een donkerblauwe basis, maar is geïnspireerd op een cruiserachtig model transportfiets. Dat geeft de bike een heel relaxte look! Er zitten mooie denimdetails op de fiets, gecombineerd met okerkleurige transfers en blauwe eyecatchers in de vorm van snelbinders, brakes en stuurbocht. De lichte banden maken van de fiets een opvallende verschijning op het schoolplein!

Kwaliteit

De looks van de Vingino fietsen zijn echt heel gaaf, maar hoe zit het met de kwaliteit? Vingino heeft de fietsen in samenwerking met Alpina op de markt gebracht en laat dat nu net mijn favo fietsenmerk zijn voor de kids. En daar schuilt voor mij ook gelijk het probleem. Thijs en Linde hebben op het moment beide een Cortina en Alpina fiets en deze zijn helaas nog niet te klein. Misschien is Linde over een jaar aan een nieuwe fiets toe, maar of deze fietsen dan nog beschikbaar zijn? Het gaat namelijk om een limited edition van 500 stuks.

Verkrijgbaarheid en leuke acties

De Alpina Vingino-fietsen zijn uitgevoerd in de maten 24” en 26” inch en voor € 449,00 te koop. De fiets heeft drie versnellingen, led-verlichting en een stevig slot. Verkrijgbaar bij de betere fietsspeciaalzaken. Let op: in de Back to School-actieperiode (van 1 augustus t/m 31 augustus 2016) zijn er gave winacties bij fietsenwinkels en Vingino-stores rondom de Alpina Vingino-fietsen!

IMG_8887 IMG_8932 IMG_8948IMG_8996Alpina Vingino Clubb
Alpina Vingino Tingle

 

 

 

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply