GIRL SPOTLIGHTSHOP

Moodstreet via Kindergoed.com

29 november 2016

Ken jij Kindergoed al?

Als wij Shopaholiekers een leuke webshop zien en waar we ook nog een goede ervaring mee hebben opgedaan, dan delen we dat natuurlijk! Enkele weken geleden attendeerde collegablogger Mandy in haar blog ons op de webshop www.kindergoed.com. Deze webshop is in 2008 gestart en heeft sindsdien een goede naam opgebouwd in de kinderkledingbranche. In 2015 heeft Kindergoed een nieuwe eigenaar gekregen, genaamd Petit Belle baby- en kidsfashion welke staat voor goede service en betrouwbaarheid. Kindergoed verkoopt de leukste merken voor jongens, meisjes en baby’s. Qua kinderkleding en accessoires heeft Kindergoed onder andere de hippe merken B.Nosy, Mim-Pi, Moodstreet, Molo, Dutch Dream Denim en De Kunstboer in het assortiment.

Om de webshop Kindergoed en haar service goed te leren kennen is er eigenlijk maar één manier… bestellen! Ook daar zijn wij Shopaholiekers goed in! Ik koos voor een leuke outfit van Moodstreet. En laat die nu ook al in de SALE zijn bij Kindergoed! Van dit merk heb ik elk seizoen toch wel minimaal één outfit in de kast. Waarom? Het is altijd net even anders…  verrassende combinaties van fijne stoffen, leuke details en een hoge kwaliteit. De gekozen jurk heeft een leuke all over print van gekleurde bloemetjes met aan de voorzijde een knoopsluiting, afgewerkt met plooitjes. Om de taille te accentueren, is er een tunnelkoord aanwezig. Bij de schouders is er een bijzondere applicatie aanwezig van gekleurde gevlochten draad. Het geeft me een beetje een ‘western-achtig’ gevoel. Ik denk hierdoor direct aan de stoere Red Rag boots. Die gaan we hiermee combineren! Qua kleur van de legging kun je diverse kanten op… ik kies voor de roze. Hiermee weet ik dat ik dochterlief erg blij maak en het oogt ook lekker fris. We houden wel van kleur in de winter! De print van lichte spikkels geeft de legging overigens een extra stoere look. Het bestellen via Kindergoed ging heel makkelijk..  en AfterPay behoort tot de mogelijkheden! Ik heb voor 15.00 uur besteld, dus de volgende dag heb ik mijn pakketje al in huis! Naast de leuke outfit, bevat het pakketje een leuke roze bloem haaraccessoire! Wat een verrassing! Altijd leuk een extra-tje bij je bestelling!

De stof van de jurk voelt heel soepel en zit erg lekker volgens dochter Bente. De jurk is vanaf de taille gevoerd met een zachte onderrok. Met een hemdje onder de jurk is het meer dan voldoende voor in de klas. Wat ons betreft zijn de dikke truien en gebreide jurken als snel veel te warm op school. Dus wij zijn heel happy met Kindergoed en deze heerlijke Moodstreet outfit!

 

Maatinformatie:

Bente is 121 cm en draagt de jurk in maat 128/134. De legging die ze draagt is ook maat 128/134. Deze is aan de lange kant dus een maatje kleiner zou wellicht beter zijn. Van de andere kant, deze outfit is prima door te dragen richting het voorjaar dus dan is wat groeiruimte wel prettig.

Verkoopinformatie:

Je shopt de Moodstreet jurk met korting hier.

Je shopt de Moodstreet legging met korting hier.

De Red Rag boots shop je hier.

Voor meer leuke kinderkleding & accessoires en informatie over de webshop Kindergoed, kijk je op www.kindergoed.com!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply