Barbara REVIEWS

REVIEW: deze complete outfit van IKKS is een pareltje

1 april 2017
complete outfit van IKKS uit de zomercollectie 2017

 MISS IKKS BOBBIE IN THE COUNTRYSIDE

Het is zomer en dat vieren we met een nieuwe zomergarderobe! Deze complete outfit van IKKS uit de zomercollectie 2017 is een pareltje. Wit, indigo, aqua tot marineblauw, deze prachtige kleuren maken dat je zin krijgt in reizen naar verre oorden.

We gaan op pad. De zon schijnt en we willen picknicken. Over verre oorden gesproken;) Bobbie heeft een kleed in haar rietentas en we hebben wat lekkers mee en haar zo geliefde Jill boek, want dat moet in het zonnetje gelezen worden. Heerlijk struinen door de Nederlandse countryside. Nou, zeg maar, Hollandse klei, want we belanden met onze nieuwe kleren in een vette substantie! Je begrijpt het al; picknicken stellen we even uit, maar deze set willen we natuurlijk wel aan jullie laten zien! Hoe uniek en perfect het is? Je leest het hier!

DE WITTE JEANSBLAZER
Dit jasje is als een parel zo verfijnd. Alle details zijn mooi en ik overdrijf niet! Aan de zijkanten en achterkant tref je bouclétricot aan met broderie. Het klinkt heel romantisch, maar door de jeansstof en het model is het toch ook écht heel stoer en met een magnifique afwerking! Uniek dus! Door het model en stof kun je het jasje heel casual dragen en goed combineren met andere kledingstukken uit de kast. En op dat grote feest maakt je dochter absoluut de blits met dit jasje door de prachtige details.

HET JURKJE
Dit bloemenjurkje heeft een hippie-chique uitstraling. De door mij o zo geliefde ruffle mouwen geven het jurkje allure en de stroken in de rok maken het zo zwierig en frivool. Het is met recht een zomerjurkje. De blauwtinten van indigo tot azuur zijn heerlijk fris. De pompons aan het roze koordje maken dat het jurkje tot in de puntjes is verzorgd.

FACTS
Bobbie is 130 cm. lang en draagt van beide items maat 8y

FASHIONIDEETJES

  • Hier horen natuurlijk Ibiza sandalen onder. Dit was voor nu nog even wat te koud
  • Cowboyboots voor de stoere meiden
  • Een spijkerjasje kan natuurlijk ook prima bij het jurkje
  • Het jackje is heel gaaf op een destroyed spijkerbroek
  • En kan vast bij heel veel outfits gematcht worden
  • Deze jeansblazer is ook gewoon het buitenjasje voor je dochter!

SHOPPEN

  • Veel van de IKKS collectie is  hier te koop bij Koflo.
  • Bij IKKS

BARBARA

complete outfit van IKKS uit de zomercollectie 2017

complete outfit van IKKS uit de zomercollectie 2017

complete outfit van IKKS uit de zomercollectie 2017

complete outfit van IKKS uit de zomercollectie 2017

complete outfit van IKKS uit de zomercollectie 2017

complete outfit van IKKS uit de zomercollectie 2017

complete outfit van IKKS uit de zomercollectie 2017

 

little ninni vi

Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply