TEENS

Ondergoed voor hippe meiden

15 augustus 2017

De mooiste setjes voor je tiener

Als je meisje een dametje begint te worden, verandert niet alleen de kledingsmaak. De schattige hemdjes en broekjes maken plaats voor de eerste bh met een bijpassende short of hipster. Ik weet nog goed dat mijn eerste bh’tje van de Hema kwam en hij was wit met een glansje. Niks bijzonders, maar ik was er blij mee. Er was ook niet veel keus, je had zwarte en witte exemplaren en nog een variant in huidskleur, maar die vond ik niet mooi. Dus die keuze was voor mij al snel gemaakt.

Dat is gelukkig nu wel anders. Dankzij merken als Claesens, Ten Cate en Vingino dragen ook de kleine meisjes al ondergoed met vrolijke printjes en blije kleuren. Gelukkig verandert er op dat gebied niet zoveel voor de tienermeiden en hebben zij de keuze uit een overvloed aan trendy, stylish en draagbaar ondergoed. Wij hebben een paar setjes voor je op een rij gezet. Zit er ook iets leuks bij voor jouw tienermeid?

Ook voor de jonge heren onder ons is er genoeg leuks te verkrijgen op het gebied van onderkleding. Denk aan Muchachamalo, Vingino, Bjorn Borg, Ten Cate en Claesens. Boxershort zijn er echt in allerlei kleuren en prints. Helemaal leuk is het als vader en zoon leuk matchen met hun boxershorts.  Zo vind ik het ook nog steeds leuk om te zien als mijn mannen matching op het strand lopen met hun zwemshorts. Hier zijn die van Ramatouelle en Shiwi favoriet.

Zit er ook iets voor jouw tiener bij? Wat is jouw favoriete ondergoedmerk? Wie weten kunnen we die ook nog een uitlichten.

 

Verkoopinformatie:

  1. Hipster en bh met flamingoprint
  2. Zwarte ajour bh met twee bijpassende boxers
  3. Roze slushpuppy print bh en boxer
  4. Bh en hipster met gekleurde lippen
  5. Blauwe bh en boxer met ananasprint
  6. Roze kanten hipster en bh

 

 

 

Facebook Comments Box
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply