GIRL Mandy TEENS

Waar shopt jouw tienerdochter het liefst?

11 januari 2018

Ga jij vaak shoppen met je dochter? Als ik erover nadenk doen wij dat niet zo vaak, echt een dagje weg, speciaal om te shoppen. We hebben wel een paar favoriete lokale kledingwinkels en als we in de stad zijn, dan zijn de winkels waar mijn dochter naartoe wil op één hand te tellen. Maar we zijn hooguit een paar uurtjes op pad en verder shoppen we toch het vaakst online. Best jammer eigenlijk, de shopdagjes die ik vroeger had met mijn moeder kan ik me nog goed herinneren en waren altijd ontzettend leuk. Hoe komt dat nou? Is het aanbod online zo groot geworden dat we de moeite niet meer nemen om naar de stad te gaan? De ervaring, het daadwerkelijk zien, voelen en passen van kleding is toch veel leuker?

Mijn dochter heeft duidelijk haar voorkeuren. Ze shopt heel graag -net als haar vriendinnen- bij Nik & Nik. Ook Lola Meis, LOOXS en Be a Diva zijn favoriet. En de jurkjes van Deal-75 staan haar prachtig. Het leukst vind ik om wat te mixen met budgetkleding van H&M of Zara. Maar hier houdt het dan eigenlijk ver op. Ze wordt, naarmate ze ouder wordt, wat kieskeuriger en niet alles wat ik mooi vind kan haar goedkeuring wegdragen. Dat hoort bij het ouder worden, al vind ik het lastig om me er niet mee te bemoeien. Bijkomend probleem is ook haar kleine maat, waardoor ze nog steeds past in de ‘kleine meisjeskleding’. Helaas past ze nog niet in de volwassen damesmaten, en valt ze daardoor soms een beetje tussen wal en schip.

Zoals ik hierboven al schreef koop ik ook regelmatig budgetartikelen of zoek ik of ik kortingcodes kan vinden via internet. Senna groeit hard en na iedere groeispurt kan ik weer een nieuwe broek kopen omdat ze te kort zijn geworden. Laatst had ik ook een mooie kortingscode Bonprix gevonden.

Hieronder vind je een aantal favorieten van het afgelopen seizoen uit Senna’s kledingkast. Klik op de afbeelding voor uitgebreide shopinfo. En waar wij ook heel nieuwsgierig naar zijn; waar shopt jouw tienerdochter het liefst?

Cars jeansDEAL-75Lola Meis

Lola MeisNik & Nik

Nik & Nik

Facebook Comments Box
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply