BOY GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

TRENDS WINTER 2020

16 januari 2020

SundaySchool – January 2020

Afgelopen zondag mochten we er weer op uit… Met het Shopaholiek team (en kids) naar de beurs SundaySchool in Utrecht. Heerlijk om al die nieuwe wintercollecties te zien en leuke mensen te spreken. We hebben genoten! Natuurlijk willen we jullie ook een beetje mee laten genieten. Dus kijk en lees lekker mee…

 

Shopaholiek kids Eva, Bente en Sil vonden het heerlijk om in de rekken te snuffelen en alvast hun keuze te maken!

 

Alle hallen waren gevuld met de bekende merken.

 

DSC01253

 

 

We waren onder de indruk van alle prachtige collecties! Bijzonder hoe al deze merken ons toch elk seizoen weer weten te verrassen. Warme winterse tinten worden afgewisseld met hippe prints en bij diverse merken zien we leuke glitter en metallic accenten. Zo zien we voor de meisjes opvallend veel broeken; van stoere flared ribbroeken tot stijlvolle pantalons met steekzakken en een p-d-p-ruitje van warme kleuren. Dierenprints zien we ook in de winter weer terug, veelal uitgevoerd in de kleuren blauw, okergeel en roestbruin. Deze laatste kleur gaan we heel veel zien! Houd je van aaibare winterjassen… dan zit je goed want ook die zien we zeker terug.

Voor de boys zien we veel rood, oranje, zwart en army. Hele gave jeans broeken maar ook weer enorm veel prachtige joggs en pantalons. En een tracksuit in de perfecte pasvorm mag ook zeker niet in de kast van jouw kanjer ontbreken! Als bovenstuk zien we wederom hele gave hoodies en prachtige vesten om over een longsleeve of shirt te dragen. De winterjassen voor boys zijn over het algemeen lekker sportief, veel kleur of juist zwart/wit en uiteraard te matchen met stoere bijpassende mutsen en sjaals.

 

6b

 

 

 

Voetballer Soufiane Touzani presenteerde zijn eigen kinderkledinglijn. De lijn is unisex dus bedoeld voor jongens en meisjes!

 

 

De neonkleuren van komende zomer zijn in de winter nog niet compleet vertrokken. Diverse merken hebben een neonthema wat ze combineren met stoere jeans of een mooie pantalon zoals bij het stoere Indian Blue Jeans.

 

Stoere jeans combineren prachtig met neon geel!

 

Toch niet te geloven dat we hier nog tot september op moeten wachten… zo mooi allemaal

 

Elk seizoen is er een toffe modeshow waar je veel van de merken voorbij ziet flitsen! Je komt oren en ogen te kort!

 

Over enkele minuten loopt de zaal in snel tempo vol…

 

 

 

Een jurk maak je af met een stoere riem!

 

Nieuwkomer op de kidsfashionmarkt is Kids ONLY. Natuurlijk kennen we Only vanuit de damesmode maar sinds een jaar heeft Only ook een gave kinderkledinglijn. Betaalbare mode voor de wat oudere kids.

 

9a

 

 

Het hippe TOPitm gaat helemaal met de tijd mee. De meidencollectie wordt gesplitst in Miss T en Topitm. Daarnaast komt het merk in het najaar weer uit met een jongenscollectie. Topitm is verkrijgbaar in de maten 98/104 tot en met 134/140. Miss T is wat stoerder van look en is dan ook bedoeld voor de oudere meisjes. Het is verkrijgbaar in maat 134/140 tot en met 170/176.

 

De collectie van Topitm is echt vernieuwend!

 

Op zoek naar een nieuwe schooltas? Dan vind je zeker wat je zoekt want er komen weer prachtige nieuwe kleuren en designs aan, maar altijd met die bekende stevige kwaliteit zoals bijvoorbeeld bij Zebra!

Zebra heeft weer een prachtige nieuwe levering tassen klaar staan!

 

Eva en Bente bekijken de tassencollectie van Milky Kiss nauwkeurig!

 

Maar nu eerst de zomercollectie! We houden jullie natuurlijk op de hoogte van alle nieuwe collecties die uitkomen!

Naast onze eigen foto’s, hebben we ook een aantal foto’s gekregen van Talk About Style. Volg haar op instagram door hier te klikken! Dankjewel Renate! 

 

Liefs, het Shopaholiek team

 

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply