Angelique SPEELGOED

Na! Na! Na! Surprise: nieuwe unboxing trend

28 januari 2020

UNBOXING NAAR EEN NIEUW HOOGTEPUNT MET DE KOMST VAN Na! Na! Na! Surprise

Het creëren van een verrassingselement tijdens het uitpakken van speelgoed door middel van “unboxing” zet zich als trend onverminderd voort. MGA Entertainment introduceert in 2020 een nieuw merk dat volledig op deze trend voortborduurt. Wie al liefhebber is van L.O.L! Surprise en Rainbow Surprise, zal zeker kennis willen maken met Na! Na! Na! Surprise! 
 NA-Na-Na-Surprise_8
Eva kun je niet gelukkig maken dan met slijm zo’n unboxspeeltje. Een het was dan ook een grote verrassing toen er een koffer binnenkwam met daarin een superleuke surprise. Deze nieuwe Na!Na!Na! Surprise viel dan ook goed in de smaak. Via instastories van Shopaholiek heb je de unboxing misschien al mee kunnen kijken en heb je gezien welke pop ze heeft gekregen. Het unboxen van deze tot is net weer wat anders dan de alle anderen. Dit gaat gepaard met een rietje en door daar in de blazen popt de ballon open en zit alles onder de confetti. Dat vinden de kids natuurlijk helemaal top. Mama mag stofzuigen. Maar goed… alles voor het kind he?! En zij is blij met haar nieuwe popje.
1d7cfd38-45fd-4f59-8091-501a601470c0
 Na! Na! Na! Surprise bevat een assortiment van zes poppen met een geheel eigen karakter, dierenpoms en stijlvolle mode voor de poppen om te dragen. Maak kennis met Britney Sparkles, Minna Moody, CJ Cuddles, Sarah Snuggles, Aubrey Heart en Roxie Foxy.
Pak een 2-in-1 verrassing uit met Na! Na! Na! Surprise:
  • Open het pakket om een echte ballon te vinden. Blaas de ballon op met het meegeleverde papieren rietje en POP vervolgens voor een confetti-verrassing.
  • Vind de pluche pom en 2 mode-verrassingen in elke ballon! De pluche pom is tevens een clip-on die je kunt vastmaken aan je tas of koffer!
  • Maak de pluche pom open om een mooie, zachte, beweegbare modepop te vinden met unieke gedrukte details en prachtig haar.
  • Elke pop heeft een tag met haar naam, verjaardag en een korte biografie. Zo kom je alles over haar te weten. Verzamel ze alle zes.
Na! Na! Na! Surprise! brengt de unboxing-ervaring naar een hoger niveau!
Na! Na! Na! Surprise 2-in-1 pluche:
Leeftijden 7+
Consumentenadviesprijs € 24,99. Je shopt Na! Na! Na! Surprise hier.

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply