Marieke SPOTLIGHTSHOP

Back To School…met Bristol!

18 augustus 2020

De zomervakantie zit er voor sommigen al weer op, voor ons is de laatste week aangebroken. Net terug van onze vakantie ging ik samen met Lizze op pad voor wat items voor het nieuwe schooljaar.

Zoals elk jaar shoppen we onze Gymschoenen bij Bristol, ik denk dat ieder van jullie ze inmiddels wel kent. De handige canvas schoentjes met klittenband verkrijgbaar in diverse kleurtjes. Je shopt ze 2 paar voor een tientje dus ik koop altijd een extra maat of een exemplaar voor haar broer erbij. Het aankomende jaar gaat Lizze naar groep 3 en heeft ze ook gym kleding nodig. Laat Bristol nu een super leuke en betaalbare collectie hebben momenteel.

Bij het zien van de leuke kleurtjes ging Lizze meteen aan het snuffelen in de rekken. Ze koos een super comfortabel setje met paarstinten, zilver en zwart. De tops gaan vanaf maat 116 en de broeken vanaf 128. En hoe leuk is de bijpassende gymtas !

De modekleuren voor aankomend seizoen waren ook bij Bristol goed vertegenwoordigd. De rekken kleurden cognac, groen, bordeaux en oker. Ons oog viel direct op een kop- stelling met wel hele gave biker-boots. Deze stonden nog op ons wensenlijstje voor aankomend seizoen en voor dit fijne prijsje konden we ze natuurlijk niet laten liggen!

We spiekten ook al even bij de schooltassen, deze mag ons dametje op haar lijstje zetten voor haar verjaardag in September. Bristol heeft hierin ook een behoorlijke keus. Leuke prints voor jongens en meiden, of een meer stoere basic tas van de bekende sportmerken. We zagen zelfs drinkbekers en broodtrommels op de schappen staan, dan ben je direct helemaal compleet!

De “Back to School ” folder met een aantal onmisbare items voor het nieuwe schooljaar vind je hier en is nog geldig t/m 6 September.

 

Liefs Marieke

Vind je het leuk om mij en mijn gezin te volgen op Instagram? Dat vinden wij hartstikke gezellig, je vind ons hier.

 

calmzy-kids-happy-jungle-bundel-23-kg (2)

calmzy-kids-happy-jungle-bundel-23-kg

thumbnail_IMG_20200614_104135

thumbnail_IMG_20200615_122428

thumbnail_IMG_20200615_131515

thumbnail_IMG_20200623_191239

thumbnail_IMG_20200623_191326

thumbnail_IMG_20200624_095715

 

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply