GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

TOPITM GIRLS FALL/WINTER 2020

2 september 2020

GIRL POWER! 

Zijn jullie ook zo toe aan de nieuwe collecties? Dat komt goed uit want morgen komt één van onze favoriete merken uit en wel het hippe TOPITM! Na een geweldige zomercollectie hebben ze ook voor de winter weer prachtige outfits ontworpen, maar wel met een andere invalshoek… Lees in de blog wat er is veranderd. Vrijdag om 9.00 uur komt de collectie (voor boys & girls) in de winkels en online! 

Mister T voor stoere boys

Ja, je leest het goed… ook een boys collectie! Morgen komt de fall/winter collectie uit, met deze keer weer een boys collectie genaamd Mister T. Wat zullen veel jongensmama’s hier blij van worden! Het is een kleine compacte collectie voor boys vanaf 3 jaar die niet houden van drukke prints maar van pure, zachte stoffen. Aan de pasvorm van Mister T is ook extra aandacht besteed. Het moet vooral lekker zitten maar ook een pittige uitstraling hebben! De boys blog, met heel veel foto’s, lees je morgenvroeg op Shopaholiek!

TOPITM vernieuwd! 

Half augustus waren de winterjassen al te shoppen. Super zachte jassen in prachtige kleuren! En wat kun je morgen allemaal verwachten? Het is een complete collectie: van top tot legging, van rok tot jack. Designer Miranda had jarenlang haar dochter Noor als voorbeeld voor de collecties. Maar de tijd van rokjes en jurkjes is voor haar voorbij. Zelf herken ik dat ook bij dochter Bente (9 jaar). Ik zie, naast de rokjes en jurkjes, steeds meer hippe broeken in de kast. TOPITM weet dat ze met haar fans mee moet groeien, zonder nieuwe, jonge fans kwijt te raken. De collectie is dus een tikkeltje stoerder, hip en super cool, zodat de dames van 10 tot 12 zich er ook prettig in voelen. Zo zijn er bijvoorbeeld leuke zwierrokjes voor de kleine meisjes en gave flaired pants voor de tieners. Deze omslag heeft geresulteerd in een prachtige collectie met warme wintertinten en mooie prints die elk meisje zal aanspreken. Zo zien we multistripes en dierenprints in geweldige kleurencombinaties. En blouses en sweaters met girly ruches. En altijd met die fijne TOPITM uitstraling, mooie details en ultra zachte stoffen!

Vanavond laten we alvast een heel aantal outfits zien zodat je morgen om 9.00 uur helemaal bent voorbereid en direct je musthaves kunt shoppen, in de winkel of online.

www.topitm.nl 

Alvast veel shopplezier!

Liefs, Jolanda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply