GIRL Jolanda

Herfst Musthave: hippe regenlaarzen!

5 november 2020

Yellow it is!

Voor dochter Bente (9 jaar) was ik op zoek naar leuke regenlaarsjes want elk seizoen zijn ze weer te klein. We gaan elke week naar het bos, elke zaterdag naar de puppycursus in weer in wind en we wandelen elke ochtend voor school een rondje met de hond. Dus regenlaarsjes zijn geen overbodige luxe hier. Aangezien we het echte shoppen in deze coronatijd zoveel mogelijk beperken, begonnen we een online zoektocht. Omdat ik nog geen idee had bij welke winkel ik de leukste laarsjes kon vinden, google-de ik op ‘afbeeldingen’. Bente’s oog viel direct op de gele korte laarsjes die voorbij flitste!

Want geel is Bente’s favoriete kleur! Van kamermuur, kleding tot broodtrommel, geel is DE kleur! En zo’n laarsje mag ook best lekker knallen toch! Volgens de website vielen de laarsjes wat kleiner uit, dus we bestelden een maatje groter. De laarsjes werden gratis verzonden en de volgende dag hadden we ze al in huis! Uit school ging Bente met een vriendinnetje naar het bos voor een wandeling met puppy Bo. Perfect moment om de laarsjes uit te testen! De nieuwe zwarte sneakers uit en de laarsjes aan! En dat bleek een goede keuze!

Shopinfo: De gele regenlaarzen shop je bij Van Haren. Ze zijn verkrijgbaar in maat 36 t/m 41. Maar dus al te dragen vanaf maat 35. Ze zijn ook te bestellen in een stoere snake print en in zwart. Prijs: €14,99. Voor kleinere jongens en meisjes heeft Van Haren ook leuke regenlaarsjes. Bijvoorbeeld met een mooie panterprint!

Outfit Bente: jas Retour Jeans – kol Like Flo – broek Shoeby

 

Lekker kleurtje toch!

 

Even ‘TikTokken’ tussendoor…

 

Ja, laarsjes was een goede keuze vanmiddag!

 

 

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply