GIVE-AWAY Marieke PERSONAL SCHOENEN

Sinterklaas Kapoentje / winnaar Video van Sint

17 november 2020

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje….sinterklaastijd is begonnen en dat betekend dat veel kids hun schoentjes weer graag gevuld zien. Maar wat stop je er dan in?

Bij ons zijn schoencadeautjes echt kleinigheidjes of wat lekkers. De grotere items bewaren we voor pakjesavond. Het liefst zetten ze bij ons iedere avond hun schoen, dus een handje pepernoten van sinterklaas volstaat dan ook prima op zijn tijd. Maar ik hoor veel verschillende verhalen om me heen, sommige ouders vinden het zonde prullaria in de schoenen te stoppen.

Ooo kom er eens kijken, wat ik in mijn schoentje vind…Dit wordt nog wel eens besproken in de klas. Op de school van onze kids mag het in elk geval niet klassikaal besproken worden,  mede omdat ze willen voorkomen dat kinderen elkaar de ogen uitsteken met groot, groter, grootst.

Maar in de pauzes is hier natuurlijk geen controle op, en dit riep bij onze kids al eens vraagtekens op…Mama dat kindje kreeg een baby born in haar schoen, of die heeft gewoon een playstation spel gehad! Godzijdank zeiden ze dan bijna in dezelfde adem, tjah wat moet sint dan nog op pakjesavond brengen, een kasteel?! Grappig die kinderlogica, maar wel interessant vind ik.

Hoe doen jullie dat? Wat stoppen jullie in de schoentjes, en hoe vaak mogen jullie kids hun schoen zetten. Of zetten jullie misschien helemaal geen schoentjes om een bepaalde reden.

De leuke schoentjes van Sil en Lizze op de foto zijn trouwens van Braqeez! Bij ons elk seizoen wel een paar van in de kast! Niet kapot te krijgen zo stevig, een goed voetenbed en super hip!

VIDEO van SINT

Oooo kom er eens kijken…. wij starten pakjesavond altijd met de Video van Sint. Ieder jaar een groot succes! Extra leuk dat we 2 van onze volgers weer blij mochten maken met zo’n leuke video! Geheel zelf samen te stellen op de site. Dit jaar geven wij de vouchers heel graag aan Lisanne van Uden en Marion de Graaf. Stuur ons even een privé-berichtje dan komen de codes jullie kant op!

Liefs Marieke

Vind je het leuk mij en mijn gezin te volgen op Instagram dan vind je ons hier.

 

25aec06f3e3f1709ef31e1e2446d19879fbc468c5ab7789deb1d6eef6a75dead

thumbnail_IMG_20200924_055754

thumbnail_IMG_20201013_151614

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply elisabeth timmermans 18 november 2020 at 08:13

    de kleinkinderen gaan toch helemaal uit hun plaat als de sint vanaf de tv met ze praat

  • Reply Lisanne 18 november 2020 at 20:21

    Oh wat leuk! Dat zullen Tess en Dean geweldig vinden 😃 ik stuur een privé berichtje. Bedankt!

    Ow en bij ons mogen ze 1x in het weekend en 1x doordeweeks de schoen zetten, maar het kan ook zomaar een keer minder zijn als ze niet luisteren 😉 en er gaat wat lekkers in of een klein leuk cadeautje!

  • Leave a Reply