GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

NEW! MAYCE GIRLSLABEL DRESS SUMMER 2021

23 april 2021

MAYCE! Easy, Girly, Comfy, Sporty

Zoals beloofd laten we regelmatig een nieuwe outfit zien van het nieuwe merk MAYCE Girlslabel! Comfortabele, kleurrijke kleding voor sportieve meisjes! De vorige blog lees je hier nog even terug. Vandaag showt Bente een prachtig jurkje en het musthave vestje. Kijk even goed naar de maatinfo want deze jurk valt vrij ruim. 

Het zal onze Shopaholiek volgers niet ontgaan zijn maar niemand minder dan Christie Ott, bekend van het fantastische Ninni Vi, is als designer verbonden aan MAYCE Girlslabel. Dus dat het merk een succes werd, hadden we al verwacht. Al diverse items zijn uitverkocht. Belangrijk dus om er snel bij te zijn! In de ‘showcase’ groep op Facebook zagen we al fantastische aanfoto’s. Wat staat het toch weer leuk bij al die meisjes. Dat komt natuurlijk door de fijne, vaak smalle, pasvorm en de zachte elastische stoffen die heel mooi aansluiten. En er kan toch lekker in gespeeld en bewogen worden. Ook zag ik de meest uiteenlopende combinaties. Leuk om te zien dat iedereen zijn/haar eigen outfit samenstelt waardoor er verrassend leuke sets ontstaan. Wat natuurlijk weer inspiratie is voor anderen. En zo blijf je shoppen. Herkenbaar?

In deze review draagt Bente (9 jaar) een heerlijke MAYCE Girlslabel long dress met een fancy flower print. De gele top heeft een roze merkembleem. Zowel de rok als de top zijn elastisch en bieden heel veel comfort met dragen. Voor de koelere momenten combineer je bijvoorbeeld het super zachte oudroze vestje met de jurk. Hierdoor kun je de outfit ook al snel dragen! Wat een fantastisch plaatje zo!

Maatinfo: Bente is 150 cm (smal postuur) en draagt de jurk in maat 134/140! We begonnen natuurlijk te passen met maat 146/152 maar die was echt te groot. Ze had met name teveel over in het gele topje. De kleinere maat sluit veel mooier aan. Het roze vestje draagt ze in haar eigen maat, 146/152.

Dus bij twijfel tussen twee maten van de jurk, neem de kleinste!

Belangrijke weetjes over MAYCE Girlslabel:

  • De collectie is te koop vanaf maat 98/104 tot en met 158//164
  • MAYCE Girlslabel heeft een smalle pasvorm zoals Ninni Vi destijds. Er zijn echter ook een aantal loose-fit items.
  • De complete collectie bestaat uit 1 levering en de voorraad is beperkt.
  • Dit seizoen is de collectie enkel online verkrijgbaar. In de toekomst zijn er plannen voor uitbreiding.
  • De prijzen van de verschillende items vallen in het middensegment, vergelijkbaar met Ninni Vi.

Shoppen: JurkVest 

De hele collectie bekijken, klik dan hier! Veel shopplezier!

www.mayce.nl

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

Mayce zomer 2021

 

Mayce zomer 2021

Mayce zomer 2021

 

Mayce zomer 2021

 

Mayce zomer 2021

 

Mayce zomer 2021

 

Mayce zomer 2021

 

Mayce zomer 2021

 

Mayce zomer 2021

 

Mayce zomer 2021

 

Mayce zomer 2021

 

Mayce zomer 2021

 

*sponsored post

 

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply