GIRL NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

Nieuw merk LOOXS Revolution

6 augustus 2017
LOOXS Revolution

THE NEW GIRL…EUH…BRAND IN TOWN

via Woods Kinderkleding

Het is begin augustus, mijn kinderen hebben nog maar net zomervakantie en ik kijk uit naar en hoop op een lange indian summer. Ik ben namelijk niet zo’n wintermens. De herfst is mooi, Sinterklaas en kerst gezellig, oud en nieuw wil ik ook nog wel vieren en dan mag het van mij wel weer lente worden. Ik verheug me dus niet zo op de winter, maar waar ik wel naar uitkijk is winterkleding. Heerlijk weer al die nieuwe items, kleurtjes en trends.

Mijn eerste review voor dit seizoen is extra bijzonder, want ik laat niet alleen nieuwe collectie zien, maar ook een compleet nieuw merk. Het gaat om LOOXS Revolution, zij brengen dit seizoen hun eerste collectie uit die zich kenmerkt door een sportief-klassieke stijl. Je hebt het merk vast al voorbij zien komen op Social Media en vandaag laat Linde er wat meer van zien. Voor Linde was het gelijk duidelijk, zij viel als een blok voor het rode vestje van LOOXS Revolution. De zachte stof, het hartje van pailletten, de subtiele military details, de sportieve afwerking en natuurlijk de mooie kleur, ze was er gelijk verliefd op. Dit oog voor details is gelijk ook één van de dingen waarmee LOOXS Revolution zich wil onderscheiden. Mij leek het erg leuk om dit vest te combineren met de grijze aansluitende midi rok. Zoiets hing nog niet in de kast en ik hou van afwisseling. Linde was het gelukkig helemaal met me eens. Onder het vestje draagt ze een blauw hemdje en een los kraagje. Om deze kraagjes kun je echt niet heen deze winter, ook in de collectie van LOOXS Revolution tref je diverse varianten aan.

LOOXS Revolution Facts

  • Linde is nu ruim 128 centimeter en draagt LOOXS Revolution in maat 122/128. Vooral de rok was een maat groter veel te ruim. Het shirtje met de wimpers op het kraagje draagt ze wel in 134/140, deze kun je hier zien.
  • Zowel de rok als het vest bestaat uit 76% katoen, 20% polyester en 4% elastaan. De stof voelt heerlijk zacht aan en draagt heel fijn.
  • Het vestje is echt perfect en lekker warm voor binnen, maar niet té, dat is zeker voor mijn warmbloedige Linde erg fijn.
  • LOOXS Revolution shop je bij Woods Kinderkleding.
  • Lindes kraagje en de sailors pet zijn van Nik&Nik.

LR Fashionideetjes

  • Draag onder het vest een blousje, preppy is echt super hot komende winter, of moet je in de winter zeggen super chill?
  • Ben je niet zo van de kraagjes, dan kan er natuurlijk ook gewoon een shirtje onder, probeer eens een streepje.
  • Leggings en maillots zijn even wennen onder de midi- en maxirokken. Maar voor de winter zit er niets anders op. Ik zit ook al aan een exemplaar met een printje te denken. Durf jij het?

LR Shoppen

LOOXS Revolution shop je bij onze spotlightshop Woods kinderkleding. Dit kan natuurlijk online of bij één van hun stenenwinkels in Ommen, Arnhem of Nijverdal. Let op; het filiaal in Deventer heeft het merk niet. Voor online shoppen klik je hier.

Annemarie en Linde

Ik vind het leuk als je ons ook gaat volgen op Instagram. Heb je wat blogs gemist in verband met de vakantie en wil je even bijlezen? Klik dan hier.

LOOXS RevolutionLOOXS Revolution LOOXS RevolutionLOOXS Revolution LOOXS Revolution LOOXS RevolutionLOOXS Revolution LOOXS Revolution

 

 

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply