GIRL REVIEWS

REVIEW Indian Blue Jeans GIRLS

25 februari 2021

Yes! Enorm naar uitgekeken…het zonnetje en de super gave collectie van Indian Blue Jeans. Want wij mochten een poosje terug al even spieken tijdens de shoot van deze collectie omdat Sil model stond. Dus ik wist al hoe veel leuks er ook weer voor de meiden aan zou komen. In deze review showen we jullie twee items.

Lizze was direct enthousiast tijdens het openen van het pakket voor de review! En daar was ik heel blij om, ik bemerk dat ze weer steeds vaker jurkjes en rokjes kiest en dat vind ik leuk! Want het staat haar zo leuk als je het mij vraagt. Toen ze kleiner was, en nog  niet echt inspraak had in haar garderobe verstopte ze haar rokjes onder het bed of in een hoek van de slaapkamer halverwege de dag om zo heel duidelijk te maken; ik hou niet van rokjes! Haha, ergens moesten we er ook wel om lachen natuurlijk, alleen vond ik dat altijd zoooo jammer!

Dus des te leuker is het dat dat nu over lijkt te zijn, en hoe leuk is dit zwierige Fancy maar toch stoere exemplaar! Super stofje ook, een soort travel-achtige kwaliteit in zwart wit met een hele lichtgroene glans. Draagt heerlijk zacht en luchtig! Een blousekraagje, met knoopjes tot halverwege en dan een fijne elastieken band. Aan de korte mouwtjes schattige roezeltjes en over de zijkant een glitterende bies. Wij hebben hier nog best wat groeiruimte in de lengte , maar Lizze heeft hem in de taille gewoon nodig omdat zij net wat voller is. Dit modelletje is haar echt op haar lijf geschreven als je het mij vraagt!

We dragen het nu nog met dit toffe jeans-jack in een lichte wassing. Beetje een biker model met stoere details. Super handig zijn dit soort jacks altijd vind ik, je kunt ze werkelijk overal mee combineren en super lang doordragen. Vaak heb ik in de zomer voor Lizze niet echt een aparte zomerjas nodig omdat wij altijd wel een goed jeansjack in onze collectie hebben.

Tijdens het shooten werden we getrakteerd op een heerlijk voorjaarszonnetje dus konden we fijn met blote beentjes en haar boots er onder, maar uiteraard kan het ook met een legging zodat het al lekker direct gedragen kan worden. Of straks met kniekous en sneaker of een slippertje, zo heb je er het hele seizoen plezier van! Ben jij net zo enthousiast geworden als wij, check dan de verkooppunten bij jou in de buurt. Deze vind je hier.

Maatinfo: Lizze is 123 cm en draagt alles in maat 128

Lijkt het je leuk om mij en mijn gezin te volgen op Instagram, dan vind je ons hier.

Liefs Marieke

thumbnail_IMG_20210130_131119

thumbnail_IMG_20210130_131748_164

thumbnail_IMG_20210208_114702

thumbnail_IMG_20210208_131059

thumbnail_IMG_20210208_131107

thumbnail_IMG_20210209_102453

thumbnail_IMG_20210209_103259

Facebook Comments Box
Marieke
Laatste berichten van Marieke (alles zien)

You Might Also Like