GIRL Jolanda

SALE up to 50%! RETOUR JEANS Summer 2021

13 juli 2021

Mix & Match met RETOUR JEANS

Al vanaf maart genieten we wekelijks van de gave RETOUR JEANS collectie. Jeans, shorts, rokjes, shirts, jurkjes, we hebben een mooie mix in de kast. De voorjaar/zomer 2021 collectie was dan ook helemaal ons ding. RETOUR JEANS past qua stijl en pasvorm perfect bij onze dame van net 10 jaar. Maar nu begint de sale en dan kunnen we het niet laten om nog wat aanvulling te scoren! Kijk je mee naar Bente’s sale favorieten?

Geel is haar favoriete kleur! Eerder koos ze al voor de gele broek van RETOUR JEANS. Die blog lees je hier nog even terug. Het rokje is van dezelfde fijne stretch kwaliteit gemaakt. Het gele rokje, Renata genaamd, is een korte paperbag rok met een hoge taille uit de zomercollectie van RETOUR JEANS. De rok heeft een volantrandje, een vastgestikt strikceintuur, steekzakken, een ritssluiting met schuifhaakje en elastiek in de taille. Zoals gezegd is de stof elastisch dus deze draagt heel comfortabel. Het rokje is ook in zwart beschikbaar.

Het rokje combineren we met twee gave tops! Voor de warme dagen is er het witte hemd Celoë. Deze top sluit mooi aan, is lekker luchtig en geeft de outfit een frisse zomerse uitstraling. Liever een andere kleur? De top is er maar liefst in 4 kleurstellingen.

Een top die al lang op Bente’s wensenlijstje stond, is het zwarte shirt Anaïs. Ik snap haar keuze wel! De combinatie van de stoere bedrukking en het prachtige mouwtje maken dit shirt echt uniek. Let op, op de site ziet de mouw er iets anders uit. Hieronder zie je de werkelijke (nog mooiere) uitvoering. Deze extra laag prikt niet! Ook deze top is in 4 kleuren beschikbaar.

Een jeans rokje mag eigenlijk niet ontbreken in de kast! Om lekker te mixen en matchen koos Bente voor de RETOUR JEANS overslag rok met ruffels, genaamd Yolanthe. De rok die ook in zwarte denim te shoppen is, valt tot net boven de knie. Je zet de overslag vast met een knoopje aan de binnenzijde dus deze kan niet los schieten. Met een legging kun je deze rok makkelijk doordragen in de herfst en winter. Een echte musthave!

Direct sale shoppen: Gele rok Renata – wit hemd Celoë – jeans rok Yolanthe – zwart shirt Anais 

Maatinfo: Bente is 151 cm en draagt alles in maat 11/12 (146/152). Het valt dus goed op maat. 

Kijk voor de hele collectie voor jongens en meisjes op: www.retourjeans.com. 

Liefs, Jolanda

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

*Sponsored post

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply