MUSTHAVE

Altijd weer die Bergsteinlaarsjes….

25 maart 2016
Collectie (1)

WAT IS DAT TOCH MET DIE BERGSTEINLAARSJES?

Al vanaf dat ze kunnen lopen dragen mijn kinderen Bergstein laarsjes. Vanaf dag één vind ik ze al fantastisch. En waarom? Geen idee eigenlijk.. het zijn eigenlijk maar simpele laarsjes, niks spannends. Toch weten ze elke outfit een beetje op te fleuren en staat het zo heerlijk eigenwijs. Helemaal met een rokje of jurkje met hoge kousen erbij. Ik kan er niks aan doen: maar ik smelt als ik zoiets zie. Te lief :). Bij jongens staan ze gewoon stoer bij een jeans of sweatpants en zelf Kris  komt er mee weg in een short, ook zo leuk! Makkelijk aan- en uit te trekken, dus handig en daardoor eigenlijk onmisbaar op vakantie.

Het assortiment qua kleurtjes wordt steeds ook steeds groter. Echt bijna alle kleurtjes zijn verkrijgbaar en inmiddels heb ik dan ook al bijna alle kleurtjes gehad, behalve zwart! Die kleur heb ik nu besteld, al twijfelde ik wel een beetje, we gaan tenslotte wel richting zomer.

Leuk nieuws: vanaf april komt er een nieuw model op de markt: de fashionboot. Ik heb dit laarsje al bij de afgelopen editie van de Kleine Fabriek gezien, maar vanaf nu zijn ze eindelijk verkrijgbaar. Dit model heeft niet de bekende witte bies op de hals van de laars en geen witte zool, maar is helemaal effen, verkrijgbaar in 5 kleuren.

Voor de “fans” zal het een welkome afwisseling zijn en ben je geen fan: probeer ze eens. Die laarsjes zijn zo verrekte handig. Mijn kids wonen er in, doorverkopen is er voor mij niet bij. Ze worden hier echt “op” gedragen.

Tip: Bergsteinlaarsjes vallen ruim! Dus op de groei kopen is in dit geval niet nodig.

Hier shop je Bergsteinlaarsjes.

 


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

Latest posts by Angelique (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply