BOY GIRL

Jungle book & Little Eleven Paris: TOP!

13 april 2016
JUNGLE BOOK

WE LOVE JUNGLE BOOK

Het was natuurlijk wachten op de merchandise na de premiere van de film Jungle Book. Ik heb hem nog niet gezien. Jullie wel? Ik wil er eigenlijk wel graag naar toe maar volgens mij is het best een spannende film en dus niet echt geschikt voor de kleintjes. Voor mijzelf is het natuurlijk helemaal leuk om deze film te zien, want ik was vroeger echt fan, en nog steeds vind ik de tekenfilmversie fantastisch. Ben benieuwd of deze film de tekenfilm kan evenaren. De recensies zijn overigens goed en de trailer beloofd een spannende film.

Little Eleven Paris is voor mij één van de weinige merkjes die wegkomen met Disney-prints op kleding. Prints met Jungle Book figuren ben ik nog niet eerder tegen gekomen, maar binnen no-time zal het ook wel her en der bij de grotere ketens verkrijgbaar zijn. Little Eleven Paris heeft een lijn uitgebracht met allover-prints van de bekende Jungle Book figuren, zoals bijvoorbeeld dit jurkje, de croptop en de sweater.

Zelf ben ik echt weg van het jurkje! Maar… ik snap best dat niet iedereen dit stijltje met Disneyprints kan waarderen. Voor diegene die dat dus wel kunnen: deze zijn echt cool!

Eigenlijk ben ik ook wel benieuwd wat jullie ervan vinden?

VERKOOPINFORMATIE: Alle deze items shop je bij Orangebag


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

Latest posts by Angelique (see all)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply pegs 14 april 2016 at 07:24

    Leuk,

    Bij de h en m hangt al een poos een hemd en onderbroek van jungle book! Erg druk maar ook wel erg leuk!

  • Leave a Reply