EVENT

PLAYMOBIL bestaat 40 jaar! Hoera!!

13 mei 2016
Untitled design (5)

WIE IS ER NIET MEE OPGEGROEID! PLAYMOBIL

Playmobil bestaat al 40 jaar! En wij waren daar vorige week bij. De presentatie van het 40-jarig bestaan van Playmobil werd gehouden in speelpark Oud Valkeveen in Naarden. Hoe leuk is dit, Playmobil, speelpark, kids… Ik toog met 3 kids in de auto op weg van Rotterdam naar Naarden. Dat beloofd wat! Helaas door de file waren wij iets verlaat, maar dat mocht de pret niet drukken. We waren immers goed voorbereid:)

Ik ben ermee opgegroeid met Playmobil. Mijn broer zijn collectie werd vroeger elk jaar groter en uitgebreider. Samen bouwden wij zijn hele zolderkamer ermee vol. Tot grote ergernis van onze moeder, want schoonmaken op die verdieping had geen zin. Uren waren wij er zoet mee, hele verhalen verzonnen mijn broer en ik. De Playmobil poppetjes beleefden spannende avonturen. Dit zie ik nu ruim 30 jaar later terug bij mijn eigen kids. Nostalgie noem ik het, jeugdsentiment. Alleen bouwen de broers nu liefst 2 hele kamers vol.

Speelpark Oud Valkeveen ligt in ’t Gooi. Een ontzettend leuk en overzichtelijk speelpark. De presentatie van Playmobil was in de ochtend, waarna de kids de hele dag de tijd hadden om het ontzettende leuke park te verkennen en ontdekken. En dat heb ik geweten. Met de kinderwagen was het best pittig de 2 andere kids bij te houden. Gelukkig had ik nog even de tijd om gedag te zeggen tegen de andere medebloggers die daar ook op uitnodiging van Playmobil waren met hun kids. Esther van UrbanMoms was er met haar oudste zoontje en Nicole van Moodkids ging met 2 knullen op pad. Gezellig om jullie even te zien met jullie kids!

Al met al hadden wij allemaal een toffe dag. We hadden én mooi weer, én een hele dag spelen in een super leuk speelpark, én nog eens verwend met een tas cool Playmobil voor mee naar huis. Wat willen kids eigenlijk nog meer:)

SPEELGOED: PLAYMOBIL

SPEELPARK: Oud Valkeveen

Ik was niet de enige in de meivakantie die op pad ging met kids. Ook leuk om terug te lezen wat Angelique, Mandy, Anouk en Barbara ondernomen hebben met hun kids.

DSC_0224 DSC_0220 DSC_0232 DSC_0235DSC_0274 DSC_0281 DSC_0294 DSC_0302DSC_0340 DSC_0286 DSC_0347DSC_0238 DSC_0363

Tot ziens, wij komen zeker nog eens een keertje terug!

 


Facebook Comments


Katja

Katja

Dik 40+, samenwonend met de allerliefste, 3 kids en 2 hondjes. Inmiddels gesetteld in het gezellige Brabantse land middenin de stad. Houdt van shoppen, borrelen met vriendinnen en hapje eten met vrienden en kids. Fashion Addict in hart en nieren. Motto: Life is too short to do boring things!
Katja

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply