BOY MUSTHAVE

Musthave jeans Tumble ’n Dry

21 juli 2016
DON'T QUIT

Perfect fit Tumble jeans

Het lijkt wel of je nooit uitgekeken raakt tijdens de sale. Ik heb me nu toch echt voorgenomen om niets meer te kopen, want de wintercollecties stromen binnen en de kinderen hebben al een kast vol met zomerse kleding. Hoe ik dat allemaal in de koffer ga krijgen weet ik niet. De vakantie is voor ons nog best ver weg, dus daar kan ik nog even over nadenken. Van één ding weet ik heel zeker dat het meegaat naar Italië. Deze jeans van Tumble ’n Dry. Op internet gezien, daarom wist ik niet goed hoe de pasvorm zou zijn. Het is een slimfit model, wat in dit geval betekent dat het mooi smal valt bij Julian. De jeans heeft een lichte blauwe wassing met bleached plekken onderaan de pijpen en bij de zakken. Ik zie mijn stoere mannetje al staan met zijn blote voetjes in de branding, deze jeans een klein beetje opgerold, een spierwit shirtje erop en op de achtergrond de ondergaande zon.

Op de jeans draagt hij dit mooie blauwe longsleeve shirt van Flo. Het shirt is van een hele lichte, dunne stof, met lange mouwen. Daardoor kan hij het zeker nog een tijdje doordragen, ook als het straks weer frisser wordt. Maar daar denken we voorlopig nog maar niet aan. Laten we eerst maar eens genieten van een hele lange mooie zomer!

 

Shoppen:

Als je goed zoekt vind je de Tumble ’n Dry ‘Marton’ jeans nog op verschillende websites (in de sale). Bijvoorbeeld hier of hier.

Tumble 'n Dry jeansFlo longsleeveTumble 'n Dry jeansFlo longsleeveTumble 'n Dry jeans

 

 


Facebook Comments


Mandy Stoop

Mandy Stoop

Getrouwd met William en trotse moeder van Senna en Julian. Een familiemens in hart en nieren. Heeft graag mensen om zich heen, houdt van (web)shoppen, leuke uitstapjes en een feestje op zijn tijd.
Mandy Stoop

Latest posts by Mandy Stoop (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply