GIRL NIEUWE COLLECTIE

Preview Like Flo: winterjassen & girls

26 juli 2016
Preview Winter 20162017

Een collectie waar ik altijd met smart op wacht is die van het supermerk Like Flo. Ik ben dan ook helemaal enthousiast dat ik jullie deze kleine preview mag laten zien.
De komende wintercollectie is er echt weer eentje om van te smullen.

Binnenkort liggen de winterjassen en de eerste levering van de meisjeslijn in de winkels. Ik vind zelf vooral de roze winterjas een echte eyecatcher, maar ook de grijze is natuurlijk super en heerlijk draagbaar. De jurkjes zijn herkenbaar Flo, gemaakt van zachte materialen en verkrijgbaar in prachtige kleuren.
Ik kan niet wachten! Zwijmelen jullie even mee…?

We verwachten dat de nieuwe collectie van Like Flo op heel korte termijn verkrijgbaar is bij o.a. Ko&Flo, die heeft de gehele collectie en de grootste voorraad.

flo2

flo1

flo3

SHOPPEN: Like Flo is binnenkort hier verkrijgbaar.


Facebook Comments


Anouk

Anouk

Lieve volgers, ik ben Anouk (36), woon in een prachtig stadje in het midden van het land samen met mijn man en onze kinderen Thije, Benthe en Norah. Ik ben gek op kindermode en fotografie en heb een veelzijdige smaak, van girly en stoer tot sportief en classy. Dit deel ik graag met de volgers van Shopaholiek.
Volg ons ook op Instagram via @anouk_klaassen
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply