Annemarie GIRL MUSTHAVE

Musthave: een bomberjack

26 februari 2017
Bomberjack

ONE BOMBER, THREE DIFFERENT STYLES

Eén van de leukste fashionitems voor deze zomer vind ik een bomberjack. Ze staan hip, vlot en gekleed, zijn lekker warm en je kunt ze binnen en buiten dragen. Vandaag maak ik drie combinaties met dit kalk roze exemplaar. Het jack is opgesierd met prachtig borduurwerk. De groene kleur van de cactussen combineert fantastisch met het zachte roze jasje. En de bloemen in felle kleurtjes geven het jack pit, net als het blauw gespikkelde shirtje. We maakte drie combi’s met dit jasje en zijn heel benieuwd wat jouw favoriet is: A, B of C?

Combi A

Combineer het bombertje met een ultra hippe lange plooienrok. Zo’n rok geeft een meisje een sierlijk silhouet en zal prachtig staan. Een vlotte sneaker eronder of een boho sandaal met kwastjes en je dochter steelt de show.

Combi B

De tweede combinatie is door de jeans stof van de doorknoprok wat stoerder. Deze rokjes staan pittig het mooiste, dus koop ze niet te groot. Eventueel kun je onder deze outfit nog kniekousen dragen of ga voor wat kortere kousen die gezien mogen worden als je durft.

Combi C

De laatste combi is een beetje urban, hierbij kies ik namelijk voor een legging die je als broek draagt. Door de mooie metallic blauwe stof vind ik deze legging daar zeer geschikt voor.

Nu blijven we bij deze drie outfits hangen in de kleurencombinatie zacht roze en blauw, maar legergroen is ook prachtig bij deze bomber. Pak een stoere broek, kek shortje of zwierig rokje in deze kleur en combineer erop los. Je zult zien dat pastel roze heel makkelijk combineert, het is bijvoorbeeld ook prachtig bij zwart. Echt, de kleur ideeën om dit bomberjack te combineren blijven maar bij mij opkomen. Wees ook niet bang dat pastel bleek maakt, op de juiste manier gecombineerd kan het prima en verder laten we de zon een handje helpen toch?!

Shoppen: bomberjackshirtplooienrok doorknooprok leggingsneakers

Annemarie

  • Volg Annemarie op Instagram
  • Wil je de zomertrends 2017 op een rij zien? Lees dan dit blog eens na.
  • Meer blogs van Annemarie lezen, klik dan hier

 


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply